19 Temmuz 2019 Cuma

3 yaş erkek çocuğu oyuncak seçimi

Çocukların gelişiminde oyuncağın rolü çok büyük. Çocukların sosyal gelişimine katkı sağlayan, motor gelişimi destekleyen, hayal gücünü geliştiren oyuncakları tespit etmek ve yönlendirmek de bize düşüyor. Her çocuğun ilgi alanı farklı oluyor, bizim Berke araçlara hayran! Arabalar, iş makineleri, trenler en derin ilgi alanı!

bademlebuduk


Oyuncak seçimi:
Onun ilgi alanına uygun oyuncakları alıyoruz biz de tabi ama sıradan bir araç yerine onda merak uyandıracak, hayal gücünü destekleyecek, motor gelişimine destek ve problem çözme yeteneğini harekete geçirecek kaliteli malzemeden tercihen ahşap oyuncaklar tercih ediyoruz.

Berke de bu durumda oyuncak oynamayı seviyor, oyun kurmayı beceriyor. Ameliyat sonrası kendine geldiğinde onu bir sürpriz bekliyor dediğinizi yazmıştım önceki yazıda: 3 yaşında fıtık ameliyatı

Oyuncak vinç:
En sevdiği iş makinelerinden vinç hediyesini ameliyat günü belli olur olmaz sipariş vermiştik.
Neredeyse onun boyunda dev bir vinç! Üstelik sağa sola dönüyor! Ucundaki topu indirip kaldırabiliyor!


hape vinç yorum


Tetkikler, hazırlıklar derken oyuncak mağazasına gitmeye vaktimiz yoktu. Zaten oyuncak mağazalarında oyuncakları biliyoruz artık, her yerde görebileceğimiz markaların standart oyuncakları!! Kaliteli oyuncaklar, farklı materyaller ararken gördüm Oyuncakbizde.com sitesini. Her yerde bulamayacağınız oyunlar ve oyuncakları da sitesine eklemişler. Mesela Hape oyuncakları sadece seçkin oyuncak mağazalarında oluyor ve sınırlı stokla! Oyuncakbizde.com da markanın pek çok  ürünü stokta!

Ameliyat günü belli olduğunda hemen siparişimizi verdik. Uzmanların da tavsiye ettiği gibi ahşap bir ürün olan Hape marka vinç ve Berke kadar büyük kocaman, uzaktan kumandalı vinç...
Siparişlerimiz tam gününde teslim edildi. Yani ameliyattan bir gün önce paketlerimizi aldık. İki ürün de ayrı ayrı hediye paketine konmuştu üstelik. Onları sakladım. Hastane odasına çıkardık ve Berke’den gizledik, çünkü sürprizleri seviyoruz.
kaliteli oyuncaklar

Narkozun etkisinden çıkar çıkmaz hediyelerini verdik. Elindeki iğnenin acısını bile unuttu, heyecanla paketini açtı. Paketler öyle özenle hazırlanmış ki biz Berke kendisi açsın istedik. Üzerindeki süslere kadar, balon hediyesine kadar özenli bir paketti. Zincir mağazalar bunu kesinlikle yapmıyor, eski günlerdeki gibi, bizim zamanımızda gittiğimiz oyuncakçı amcanın süslediği gibi güzel paketlenmişti.

Paketleri açınca “vaaaaaaayyyyyy” diyen Ali Berke’nin keyfine diyecek yoktu!!! Hastanede dinlenme süresinde ve evdeki istirahat süresince vinç kumandasını ve ahşap vinçini elinden düşürmedi. Hala da düşürmüyor elinden, çok seviyor...

Akıl oyunları:
Alışveriş merkezlerinde özel corner satış noktalarında gördüğüm akıl oyunları çeşitleri de oyuncakbizde.com sitesinde bulunuyor. Ben Bade için Look Look oyununu düşünüyorum. Farklı bir tavsiyeniz varsa yorum olarak yazarsanız sevinirim. Sizin çocuklar en çok hangi akıl oyununu seviyor?

Çocukların ilgi alanına uygun, onların hayal gücünü geliştiren, sağlıklı malzemeden üretilmiş tercihen ahşap oyuncaklar ile onların gelişimini desteklemeliyiz. Siz de siteyi incelerseniz ütün çeşitliliği hakkında ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..