3 Ocak 2020 Cuma

doğum fotoğrafçılığı hakkında

Fotoğraf ile aranız nasıl? Ben geçtiğimiz sene Zeytinburnu Belediyesi’nin fotoğrafçılık kursuna katılmış, sertifikamı almıştım. Önceki akşam da doğum fotoğrafçılığı hakkında arkadaşımın seminerine katıldım. 

Bademlebuduk




Arkadaşım @yesimmutlu (çok severim) kurumsal hayattan doğum fotoğrafçılığına geçiş yapmış hem de yıllar yıllar önce... Birkaç yıldır o kadar çok yaygınlaştı ki bu meslek o yüzden özellikle belirtmek istedim. Meslekte yaşadığı zorlukları dikkat edilmesi gerekenleri, etik kuralları anlattı. Tabi konu bebekler olunca çok güzel kareleri ve güzel anılarını da dinledik. Bebeğin dünyaya geldiği o anlar.... çok özel bir zaman ve eşsiz bir deneyim bence... Acaba ben de mi diye bir an düşünsem de yok ameliyathane ortamı beni bozar diyerek silkelendim hemen:)

Yeşimciğimin keyifli seminerleri farklı mekanlarda devam edecek, sosyal medyadan takipte kalın. Türkiye Fotoğraf Vakfı ise Zeytinburnu Merkez Efendi’de bulunan binasında her Çarşamba farklı bir fotosohbet yapıyormuş, onları da mutlaka takip etmeli diye düşünüyorum. 
Salon tamamen doluydu ve hava epey yağışlı ve soğuk olmasına rağmen... 


Fotosohbet, yesimmutlu


Eşimle katıldığımız bu seminer bize Türkiye Fotoğraf Vakfı’nda yapılacak diğer seminerlere de katılmamız için bir ışık oldu. Böyle güzel ortamları ve değerli fırsatları kaçırmamak gerek! Duyuruları TFV’nın sosyal medyasında tabi ki! 

1 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..