20 Ağustos 2020 Perşembe

yeni eve yeni odaya ilk tuval

 Bizi instagram sayfamızdan takip edenler bilir; karantina sürecinde Bade ile bol bol tuval boyadık. Tuval hakkında ve boyama ile ilgili hiç mi hiç bilgim yoktu benim, acemi bir halde başladım. Bade benden daha tecrübeli idi tabi ki okulda akrilik boya ile taş boyama ve maske boyama yapmıştı. 

Tuval boyama

Tuval boyama hakkında birkaç video izleyerek işe koyulduk. Önce boyalarımızı değiştirmemiz gerekiyormuş, bunu çok sonra fark ettik. Okulda kullandığı tüp akrilik boyalar ve sonrasında küçük kavanozlarda kırtasiyeden alınan boyalar ile çalıştık. Aslında tuvalin kalitesinden çok boyanın kalitesi çok önemliymiş... Birkaç eser ortaya çıkarınca fark ettim ki izlediğim videolardaki parlak olmuyor bizim tuvaller... Tabi moralimizi bozmadık ama hevesimiz kaçtı maalesef...


Bir süre ara verince tuvallere yakınımızdaki kırtasiye eminim merak etmiştir bizi :) İyi bir müşteri olmuştuk onlar için :))

Erzincan'a gittiğimizde Bade kuzeni ile tuval boyama yapmaya başladığında artık emin olmuştum! Boya kaliteli marka olacak!

Badeciğim kuzeni ile birlikte odası için hemen bir tuval boyamaya başladı.Lila tonlarını kullandı. Bant tekniği ile harika geometrik şekiller ortaya çıkardılar. 

bademlebuduk

Şimdi bu tuvali ve renklerini gördükten sonra bizim daha önce boyadıklarımız gözümde biraz şey gözüküyor :) Anladınız siz...

Nasıl olmuş Bade'nin  son eseri???



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..