3 Eylül 2020 Perşembe

online alışveriş candır

 Pandemi süreci henüz bitmedi tabi ama bizden aldıkları ve bize kattıkları oluyor ve olmaya da devam edecek. Kimileri ders almamız gerektiğini söylüyor, kimileri de bundan sonra bu şekilde devam edecek diyor... Türlü türlü senaryolar var. Benden, bizden alıp gittiklerini bir kenara koyalım da kattıklarından biraz bahsedelim ne dersiniz? Ben bu süreçte online alışveriş ile bağlarımı kuvvetlendirdim. 



Aslında mecburen öyle oldu. Markete gitmeyi bırakın camdan kafamı uzatmaya korktuğumuz zamanlar yaşadık. İşte o dönemlerde gerek market gerek diğer ihtiyaçlar için online siparişler verdim. 

Geçenlerde komşumla telefonda konuşuyoruz. Kızı yeni doğum yapmıştı. Eşi mecburen işe gidiyor tabi. Anneanne olarak da yaş sınırına takılmış, dışarı çıkamıyor, kızına destek olmaya gidemiyor... Yeni annemiz ''Bebek maması internetten satın alınır'' diyerek bebeğinin ve kendisinin ihtiyaçlarını internet sitelerinden temin ediyormuş. Ki bence de doğru bir hareket! Üstelik seri no ile ürün teyidi de yapılabiliyor... Bebek maması, bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremleri vs hacim olarak büyük olabiliyor. Ürünleri taşımak hele de bir minik annesi iseniz çok daha zor olur. Hatta bebeği emanet edip markete gitme şansınız yoksa online alışveriş candır...

Online alışverişlerde dikkat edilmesi gerekenler arasında gelen ürünlerin son kullanma tarihi, kargo paketlemesi ve hızlı kargo edilmesi bulunuyor. Güvendiğiniz sitelerden de neden bebek maması alışverişi yapılmasın ki?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..