25 Nisan 2017 Salı

Elancyl ve Klorane'den iki yeni ürün

Elancyl ve Klorane markalarına katılan iki yeni ürün için düzenlenen lansman toplantısına katıldım. Tarihi, otantik ve de özenle hazırlanmış Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı'nda gerçekleşen toplantıda hem yaza girerken ihtiyacımız olacak yeni ürünleri tanıdık hem de keyif yaptık. Canlı müzik eşliğinde şerbet ikramları, zeytin yağlı dolmalar, lokumlar ile tam bir hamam keyfi oldu.

elancyl klorane lansman

Şehir dışından gelen -ağır- misafirimi karşılamam gerektiğinden hamam ve kese bölümüne katılamasam da gerçekten keyifli bir davet oldu. Hamam ve köpük masajı ile şımartılan arkadaşlarımın övgülerini duydum. Çok memnun kalmışlar. Artık özel bir zamanda ben de bu keyfi deneyimleyeceğim...
pierre fabre lansman

Gelelim iki yeni ürün ne işe yarıyor, kullanım alanları ve etkileri nelerdir konusuna....
Selülit ile mücadelenin en güçlü markalarından Elancyl'in Activ Massasge Kit'inin fizyoterapistler tarafından geliştirilen ikili etkisi sayesinde yağ yakımını hızlandırması ve yeni yağ oluşumunu önlemeye yardımcı olması herkesin ilgisini çekti. Elancyl'in yeni ürünü Elancyl Activ Massage Minceur özel başlığı sayesinde evde masaj yapabilmek mümkün. Kadınlar üzerinde yapılan araştırmada 28 günlük uygulama sonrasında %94 memnuniyet dönüşü olmuş.
İçeriğinde yer alan kafein özleri sayesinde inceltici, sarmaşık özleri ile ödem arttırıcı ve esneklik kazandırıcı, Piosella ile de yağ yakıcı özelliğe sahip olması etkisini gösteriyor. 
blogger anne

Ayrıca Klorane'nin yeni ürünü durulanmayan saç kremini de hemen kullanmaya başladım bile. Papirus sütünün gücünü göreceğiz bakalım, deneyimleri paylaşacağım.
Pierre Fabre yine harika ürünlerle bizim yanımızda!











2 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..