17 Mayıs 2017 Çarşamba

2017 Mezuniyet Kıyafetlerinde Öne Çıkan Detaylar

Okulların kapanma dönemi yaklaşırken özellikle genç kızları saran mezuniyet elbisesi telaşının üstesinden kolaylıkla gelebilmek mümkün. Her zevke ve tarza uygun renk ve model seçenekleri sayesinde, mezuniyet gecesi giyeceğiniz balo elbisesi ile tüm gözler üzerinizde olacak. İşte 2017 sezonun öne çıkan mezuniyet kıyafeti trendleri...



Pembe ve Şifonun Birlikteliği


Bu sezon, pudra pembesi ve şifonların ön planda olduğu lise mezuniyet elbiseleri arasından seçeceğiniz model ile güzelliğinizi taçlandırmaya ne dersiniz? Pembenin yanı sıra yıllardır vazgeçilmeyen renkler arasında olan yeşil ve mavi tonları da mezuniyet kıyafeti seçenekleri arasında. Canlı renkler tercih ederek daha taze bir görünüm elde etmek isteyen genç kızlar; turuncu, kırmızı, sarı ve mor renk seçenekleri arasında tercih yapabilir.

Mezuniyetiniz bir balo ortamı yerine parti ya da akşam üstü çayı şeklinde bir organizasyona sahipse abiye elbise tercihiniz için diz üstü modellere göz atabilirsiniz. Yine bu sezonun trend parçaları arasında bulunan straplez elbiseler de şık ve modern bir tarz yaratılmasına yardımcı oluyor. Zarif ve nostaljik bir görünüme sahip olmak istiyorsanız vücudu saran kumaşlar ile hazırlanmış ve trend desenler arasında yer alan çiçekler veya puantiyelerle süslenmiş balo elbisesi seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Bu elbiseler sayesinde saflığınızı ve güzelliğinizi en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.
mezuniyet elbisesi



İki Parçalı Mezuniyet Elbiseleri


Klasik kesimlerin dışına çıkmak isteyen genç kızlar, tek parça elbiselerin yanı sıra en çok tercih edilen tasarımlar arasında yer alan iki parça modellere yöneliyor. Etek ve üst kombinleri ile tamamlanan mezuniyet elbiseleri de 2017 yazının en çok öne çıkan trendleri arasındaki yerini alıyor. Uzun bir etek veya göbeği hafifçe açıkta bırakan bir üst ile kombin yapabileceğiniz gibi smokin havası katan ceket ve pantolon takımlar da sıra dışı tarzını yansıtmak isteyenlerin değerlendirebileceği modeller arasındaki yerini koruyor.

Kabarık eteklerin yer aldığı denizkızı modelleri, danteller, tüller, asitmetik kesimlerle hareketlendirilmiş kıyafetler de ilginizi çekebilecek diğer modeller arasında yer alıyor.
Siz de tarzınızı yansıtan, beğendiğiniz gece elbisesini Beymen’in mezuniyet kategorisi içinden kolaylıkla seçebilir, mezuniyet gecesinin yıldızı olabilirsiniz.

3 yorum:

  1. bu sene elbise giyemedim,iki parça bir elbise isterdim :) olsun

    YanıtlaSil
  2. Mezuniyet sezonu geldikçe güzel elbiseler görmeye başlıyoruz en güzeli de bu💕

    YanıtlaSil
  3. Şimdiki aklım olsa mezuniyetimde iki parça giymek isterdim :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..