16 Mayıs 2018 Çarşamba

Ev ve Ofislerin Kahramanı Dikey Elektrik Süpürgeleri


Arnica, yenilikçi yaklaşımını yansıtan işlevsel ve ergonomik kullanıma sahip süpürgeleri şıklıkla birleştirir. Rengarenk modeller içerisinden toz torbalı, toz torbasız, kuru veya ıslak süpürgeleri seçebilirsiniz. Arnica klasiklerinden olan Tesla veya Bora modellerinin en yeni teknoloji ile geliştirilmiş özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Eğer ihtiyacınız, fazla yer kaplamadan kullanabileceğiniz ancak yüksek performansından ödün vermeden ortamda hijyen sağlayacak bir süpürge ise Arnica bu konuda size en iyi elektrik süpürgesi seçeneklerini sunar.Tamamen kullanım kolaylığını ön planda tutan Merlin, Tria ve Süpürgeç dikey süpürge modellerini ofislerinizde ve evlerinizde rahatça kullanabilirsiniz. Türkiye'de küçük ev aletleri sektöründe birçok ilke imza atan Arnica, geniş ürün skalası ve renk çeşitliliği ile ortama şıklık ve hijyen katmakla beraber en iyi elektrik süpürgesi modelini kullanımınıza sunmaktadır.




Yeni Arnica Tria ve Merlin Serisi ile Tanışın

Arnica, Tria Pro ve Merlin Pro dikey elektrik süpürgeleri ile kullanım ergonomi ve yüksek performansı bir arada sunar. Dik süpürge, ergonomik tasarımı ve şık renkleri ile özellikle ofis ve küçük evlerin temizliği için tercih edilebilecek en iyi süpürge seçeneğidir. Katlanabilir olması nedeniyle borunun yaptığı ağırlığa sahip olmayan süpürge, oldukça hafiftir ve en iyi elektrik süpürgesi olarak bilinmektedir. Borunun makinenin gövdesine bitişik olması, alandan tasarruf etmenizi sağlayarak süpürgeyi en dar dolaplarda bile saklanabilir hale getirir. Özellikle Arnica Tria Pro, yüksek emiş gücü, pratik temizleme haznesi, çift hazne bölmesi ile ofisler için ideal. Tria Pro, 7 metreye kadar erişen 6 metrelik kablo uzunluğu, 3 farklı noktadan emiş sağlayan yüksek performanslı başlığı ile ortamın temiz kalmasına yardımcı olur. Arnica Merlin Pro ise Tria Pro'dan farklı olarak perde fırçası ve koltuk temizleme aparatına sahip. Tria serisinde süpürge başlığı üçgen ucu ile ön plana çıkarken Merlin serisi yüksek enerji sınıfı ile dikkat çekiyor. A sınıfı enerji grubuna dahil olan Merlin Pro, evinizde enerji tasarrufu, hijyen ve pratik kullanımı bir araya getirecek en iyi süpürgedir. Arnica Tria Pro ve Merlin Pro serisi, Tria ve Merlin ürünlerinin yüksek motor gücü ve çekim özelliği ile geliştirilmiş seçeneklerini sunar. Bununla birlikte Arnica Merlin, şeffaf toz haznesi sayesinde haznenin dolup dolmadığını görebilmenize olanak verir. Hangisini seçerseniz seçin pro ve klasik serisi ile Tria ve Merlin, dikey elektrik süpürgesi seçenekleri arasında yüksek performansı ile en iyi elektrik süpürgesi olmakla beraber temizlikte sağ kolunuz olmaya aday!

Toz Torbalı Süpürgelere Yenilikçi Yaklaşım: Arnica Süpürgeç

Arnica serisi içerisinde hem kullanışlı tasarımı hem de üstün performansı ile fark yaratan bir model de Arnica Süpürgeç. Süpürgeç, Tria ve Merlin serisinden farklı olarak toz torbasına sahip. Tek tıkla yerinden çıkarılabilen toz torbası, su ile yıkanarak temizlenir ve tekrar kullanılabilir. Kuru temizleme aparatına da sahip olan Süpürgeç, motora su kaçmasını engelleyen motor by pass sistemi sayesinde dikey elektrik süpürgesi seçenekleri arasında çok işlevli kullanım için harika bir tercih olacaktır. 1600 watt'lık çekim gücü, oynar başlık ve 5 metrelik kablo uzunluğu ile Süpürgeç, her yere kolayca ulaşarak pratik temizlik sağlayan bir dik süpürge. Aynı zamanda süpürgenin ortasında bulunan ekstra tutma bölgesi, süpürgenin hareketli sapı kapalıyken bile kolayca taşımanız için tasarlanmış.




Fitre Kalitesi ve Ergonomik Kullanım Bir Arada

Arnica dikey elektrik süpürgesi çeşitlerinde kullanılan patentli katlanabilir sap ise pratik süpürge anlayışınızı değiştirecektir. Süpürgenin sapları kullanım esnasında boyunuza göre ayarlanabilir. Bu nedenle duruş bozukluğuna ve kol ağrılarına neden olmaz. Merlin ve Süpürgeç modellerindeki dar uçlu boru sayesinde süpürge, istediğiniz zaman bir el süpürgesi gibi yardımınıza koşar. Zemindeki bölgesel tozlar, genel temizliği beklemeden hemen temizlenebilir ve hazne kolayca temizlenerek ürün yerine kaldırılabilir. Patentli ve özel tasarım olan süpürge sapı, işinizi tamamladığınızda tamamen katlanarak alandan tasarruf etmenizi sağlar. Temizlik bittikten sonra süpürgenin kablosunu süpürge arkasında bulunan kablo bölmesine sararak derli toplu görünüm elde edebilirsiniz. Tria ve Merlin serisinde kullanılan hepa filtre havadaki tozu iki kere filtreler. Astım hastaları veya alerjik kişiler için ideal olan bu filtre, ortamı hem hijyenik hem de sağlıklı tutar. Süpürgeç modelinin sahip olduğu micro filtre, yüzeyde görünmeyen mikro tozları da %90 oranında temizler. Tasarım ve performans özellikleriyle dikey elektrik süpürgeleri arasında fark yaratan Arnica süpürgeler, mavi, pembe ve mor renkleriyle gözünüze hitap edecek ve temizlik esnasında içinizi açacaktır. Küçük evlerde ve ofisler için en iyi elektrik süpürgesi olan dik süpürgeleri, kalabalık evlerde pratik temizlik amacıyla da kullanabilirsiniz. Aradığınız kuvvetli emiş gücü, kullanım kolaylığı ve şık bir tasarımsa Tria, Merlin ve Süpürgeç modelleri, temizlikten aldığınız keyfi arttıracaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..