21 Mayıs 2018 Pazartesi

Film Önerisi: Yakışıklı Prens

Bu Masal Başka Masal!!! Geçtiğimiz hafta cuma günü vizyona giren Yakışıklı Prens filminin galasında idik. Hem Bade hem de Berke ile... Siz de çocuklarla sinemaya mı gitsem diye düşünüyorsanız film hakkındaki görüşlerimizi okuyun ve mutlaka filmi izleyin! 

Bu Masal Başka Masal

Film öncesinde Bade ile filmin konusu için bazı tahminlerde bulunduk. İkimizin de ortak noktası yakışıklı bir prens varsa bir de prenses vardır, bir kurbağa vardır, prenses kurbağayı öperse yakışıklı prens ortaya çıkar vs gibi tahminler oldu. Ama filmin de afişinde yazdığı gibi ''Bu Masal Başka Masal'' imiş! Tahminlerimiz tutmadı! Bizi çok şaşırtan çok da güldüren bir film oldu Yakışıklı Prens. 

Fazla detay vermeden bahsetmek isterim, detaylar size sürpriz olsun. Philippe Charling yani yakışıklı prens küçükken lanetlenmiş. Bu lanet nedeniyle karşısına çıkan her kadın ona aşık oluyormuş. Pek çok hayranı varmış. Pamuk Prenses, Sindirella ve Uyuyan Güzel de hayranlarından bazıları oluyor :) Gerçek aşkı bulduğunda üzerindeki lanet kalkacağı için 21. yaş gününde gerçek aşkı aradığı bir yolculuğa çıkar... Zorlu maceralarla  eğlenceli, heyecanlı bir yolculuk başlar. Acaba Philippe gerçek aşkı bulup üzerindeki büyüden kurtulabilecek mi??

Filmi heyecanla ve çoğu zaman da kahkahalarla izledi Bade. Baştan sona gözünü kırpmadan izleyen Berke ise at arabası gibi sahnelerde bol bol heyecan yaptı. Malum en sevdiği şey arabalar, hem de her türlüsü... Daha 2 yaşında olmasına rağmen sinema salonunda baştan sona izlediği 2. film oldu Berke'nin.


Serapoğuztan davetiyle filmi gösterime girmeden önce galasında ailecek keyifle izledik. Size de tavsiye ederiz. Bildiğiniz tüm masalları unutun, çünkü bu masal başka masal!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..