10 Ağustos 2018 Cuma

Alez ile Yatağınızın Ömrünü Uzatmak Mümkün


Hayalinizdeki yatağa Yataş Bedding'te kavuştunuz ancak hayalinizin uzun sürmesi için şimdi de yatağınızın ömrünü nasıl uzatacağınızı mı düşünüyorsunuz? Sorunuzun cevabı yine Yataş Bedding'ten geliyor: Alez. Yatağınızı dışarıdan gelecek etkenlere karşı koruyarak üzerinde ilk günkü gibi uyumak için tercih edilecek en pratik yol. Kelime karşılığı yatak koruyucusudur. Alez kullanmak bir yandan yatağın ömrünü uzatırken öbür yandan da birçok farklı olumlu özelliği yanında getiriyor. Tüm bu özellikleri yazımızda sizin için bir araya getirdik:

Yatakta Lekelere Son: Su Geçirmez Alez


Yatağa dökülen sıvılar zaman içinde yatağın kumaşına zarar vererek yatak üzerinde lekeler oluşturmaya başlar. Bu hem yatağın görüntüsü hem de hijyeni açısından olumsuz bir etki yaratır. Hatta kimi zaman yoğun şekilde dökülen sıvılar yatağın iç sistemini bozarak kalıcı kokular oluşmasına bile sebep olur. Yatağınızı bu tarz sıvı kazalarına karşı korumak istiyorsanız sizin için en doğru tercih Yataş Bedding Micro Fit Su Geçirmez Alez olacaktır. Böylece hem yatağınızın ömrünü uzatacak hem de dökülen sıvılara karşı alacağınız önlem ile içiniz rahat bir şekilde uyuyacaksınız. Üst yüzeyi yumuşak polyester, alt yüzeyi membranlı olarak su geçirmeyen alezi hem hasta hem de bebek yatakları için kullanabilirsiniz.

Sivrisinek Saldırılarına Karşı: Sivrisine Kovucu Alez

Özellikle yaz gecelerinin uyku kaçıranları sivrisinekler uyku kalitesini oldukça düşürüyor. Gece boyunca vızıldayan sinekler hem çıkardıkları gürültü ile uykuyu bölüyor hem de vücut üzerinde ısırıklar bırakıyor. Doğrudan uyku düzenini ve sağlığı olumsuz etkileyen bu durumdan kurtulmak mümkün. Limon okaliptüs esansı içeren Yataş Bedding Sivrisinek Kovucu Alez gecelerinizi kabusa çeviren sinekleri sizden uzaklaştırıyor. Bu ürün aynı zamanda karbon telleri sayesinde gün boyu vücutta biriken statik elektriği de alarak vücudunuzdaki stresin, kötü enerjinin yok olmasını sağlıyor. Bambu karışımı ise ona ekstra yumuşaklık katıyor. Hem üzerinizdeki stresi yok etmek hem de sivrisinekten saldırılarından kurtularak yatağınızı koruyan bir alez; daha rahat uykunun kapısını aralıyor.

Her Daim Hijyenik Kalan Yataklar

Üzerinde düzenli olarak vakit geçirdiğiniz yataklar temizlik ve hijyen bakımından oldukça önem taşıyor. Ortalama olarak günün üçte birini harcadığınız yatakların hijyeni konusunda bu yüzden hassas olmak gerekiyor. Bu noktada üzerine alez serdiğiniz yatağınızın hem ömrünü uzatabilir hem de temizliğini sağlayabilirsiniz. Peki bunu tam olarak nasıl yapacaksınız? Yatağa dökülen sıvıların yatakla doğrudan temasını kesen alez yüksek derecelerde yıkanabilme özelliği ile daimi bir hijyen yaratıyor. Doğrudan üzeri lekelenmiş bir yatak çamaşır makinesinde yıkanamayacağı için makineye sığabilen yatak alezi temizlik konusunda büyük kolaylık sağlıyor. Bu işlem aynı zamanda bakteri, mantar, küf gibi oluşumları da engellemiş oluyor. Yatak temizliğinin bu püf noktası aynı zamanda kendinize sağlıklı ve rahat bir uyku yaratmanıza imkan tanıyacak.
 

Kaymayan Çarşaflar İçin...

Yatağınızın ömrünü uzatmak için önem taşıyan alez çarşaflarınızla da doğrudan bir ilişki içerisinde. Kullanım açısından birçok faydası bulunan bu ürün aynı zamanda yatağın üzerine serilen yatak örtülerinin ya da çarşafların kaymasını önleyerek toplanmalarını ya da kırışmalarını da engelliyor.
Yatağınız için onu ilk günkü gibi kullanabileceğiniz uzun bir ömür vadeden alezi seçerken aynı zamanda uyku sağlığınız için de büyük bir adım attığınızı unutmayın. Uyku uzmanı Yataş Bedding'te alezler sadece sıvı geçirmez özellikte kalmayarak yeri geldiğinde sivrisinekleri kovarak  yeri geldiğinde serinleterek yeri geldiğinde de stresinizi alarak size çok yönlü bir uyku deneyimi sunuyor. Yüksek kalite ürünler ve yılların deneyimi ile yatağınızın geleceğini gözü kapalı buraya emanet edebilirsiniz. Yataş Bedding'in alez seçenekleri için size en yakın mağazaya gidebilir ya da web sitesini ziyaret edebilirsiniz.



1 yorum:

  1. Sivrisinek kovucu kısmı ilginç, özellikle yazlıklarda çok kullanışlı olur.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..