1 Ağustos 2018 Çarşamba

çocuklarla gidilecek en güzel yerlerden biri: Happy Nest

Geçtiğimiz günlerde çocuklarla birlikte ailecek gittiğimiz mekandan bir video paylaştım instagram hesabımdan, @bademlebuduk 💗 o kadar çok soru geldi ki mekanla ilgili, bir blog yazısı yazmakta buldum çözümü. Malum herkes çocuklarla iyi vakit geçirebileceği temiz mekanlar arıyor... Üyelik ya da giriş ücreti YOK! En çok gelen soru giriş ücretleri hakkında idi.


etiler

Çocukların büyük bir ağacın gölgesinde, kocaman bir oyun evi ve pek çok güzel oyuncakla oynadıkları, sessiz - sakin bir mekanda kahvaltı keyfi ya da çay kahve muhabbeti hem çocuklara hem ebeveynlere iyi geliyor, bilirsiniz.
Daha önce birçok kez marka davetleri, lansmanlar, kutlamalar için gittiğim Happy Nest’e bu kez de ailecek gittik. Pazar sabahı erken saatlerde Etiler’e gitmek tabi epey trafiksiz ve rahattı. Happy Nest çocuklar için çok ama çok güzel bir yer. Giriş katı oyuncak ve kitaplarla dolu, tabi giriş kattaki ürünler satılık; o bölümden biz hızla geçiyoruz:)
Oyuncakçıdan geçip alt kata inerek kafeterya alanına ulaşıyorsunuz. Tam da orada çocukları özgür bırakıyorsunuz, derin bir nefes alıp bir masaya geçiyorsunuz. Çocuklar oyuncaklarla keyifli vakit geçiriyor. Oyun evinin önünde kocaman bir salıncak var, siz de sallanabilirsiniz. Ben her gittiğimde bir tur biniyorum:)

çocuklarla kahvaltı için öneriler

Çocuklar oyun evine bayılıyorlar. Bade zili, avizesi, koltuk takımı, mutfağı olan bu tatlı evi çok seviyor mesela. Hemen, anında bir oyun kuruveriyor. Berke de tahmin edebileceğiniz gibi arabalara bayılıyor, e tabi kocaman kepçeye bir biniyor, bir daha bırakmıyor. Biz de çaylarımızı yudumluyoruz onları izleyerek...
Alt kat bahçesinden lavaboya kadar hep çocuklar için tasarlanmış. Her şey düşünülmüş diyebilirim.  Fiyatlar da çok yüksek değil; çay 3,5 TL, omletler 15-20 TL civarı, gözleme 18 TL gibiydi. Dilerseniz hafta içi ve hafta sonu farklı atölyeler de var. Ek ücret ile atölyelere de katılabiliyor çocuklar. Çocuklarla kahvaltıya gidilecek en güzel yerlerden bir tanesi, tavsiye ederim.

happy nest etiler

Çocuklar keyifle evcilik oynadılar bir ara, habersizce onların videosunu çektim. Youtube kanalıma da ekledim. Youtube/bademlebuduk da izlemek için: Abla Kardeş Evcilik Oynuyor 
Tek sorun gitme vakti geldiğinde çocukları oradan çıkarmak! Biraz zor da olsa çocukları yukarı çıkarabildik mi ama mekandan ayrılamadık! Bu sefer de kitaplar ve oyuncaklarla ilgilenmeye başladılar :) Epeydir Berke için kaliteli, güzel bir kamyon almak istiyordum. Çok kaliteli, kepçeli bir kamyon aldık ona. Bade de çantalı bir köpek seçti kendisine :) Erken bayram hediyesi oldu çocuklara... 





2 yorum:

  1. Valla bedava olması çok iyi olmuş, çocuklara para yetişmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Burayı biliyorum ama gitmek nasip olmadı. Bende oğlumla gideyim. İlk planlarımız arasında yerini alsın

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..