8 Ağustos 2013 Perşembe

*** **SUPRACOLOR MUCİZESİ** *** SUPRACOLOR KRYOLAN Teintschminke

SUPRACOLOR KRYOLAN Teintschminke 
Profesyonel KRYOLAN markasına ait profesyonel ürünler özellikle televizyon ve show makyajlarında tercih edilmesi ile biliniyor. KRYOLAN ürünlerine ulaşmak özellikle eskiden öyle kolay olmuyordu.Almanya'dan ithal edilen SUPRACOLOR KRYOLAN Teintschminke yi kuaförünüzden rica minnet sipariş vermesini istiyordunuz, siparişiniz yurt içi firmada var mı yok mu şansınıza bekliyordunuz. Oradan önce kuaföre sonra size ulaşıyordu, eğer şansınız varsa 1 ayda ürüne sahip oluyordunuz... Son yıllarda her üründe olduğu gibi KRYOLAN için de ulaşmak çok kolay. Özellikle makyözlerin çantasının olmazsa olmazı. Ambalajları diğer markalarda olduğu gibi janjanlı değil, bu bile ürüne profesyonellik katıyor bence.

Benim tercihim: 
SUPRACOLOR KRYOLAN Teintschminke art.1002 30 gr
Kapağı açıldıktan sonra 24 ay içinde tüketilmesi öneriliyor. Bu da benim için yeterli bir süre :) günlük olarak kullanmıyorum ne de olsa.




Sağlam bir fondöten, kapatıcı, aydınlatıcı ve baz olan SUPRACOLOR KRYOLAN Teintschminke günlük kullandığım bir ürün değil. Özel günlerde acil durumlarda kullandığım bir çeşit kurtarıcı diyebiliriz :) Tek üründe bir sürü etki var ne de olsa. SUPRACOLOR KRYOLAN Teintschminke kullandığımda göz altı kapatıcı kullanmıyorum. Kremsi ve yağlı bir yapısı var. Fırçayı pudrada kullanmayı çok sevsem de SUPRACOLOR da sünger ile sabitlemeyi tercih ediyorum. Yağlı bir cildim de olmadığı için parlama vs. bir sorunla karşılaşmadım, zira ürün yağlı! Yağlı cildiniz varsa kullanmadan önce bir deneme yapmanızı öneririm.


Mezuniyet makyajımda ilk defa kullanılan bu ürün bitmeden yedeklediğim ürünler arasına girdi. Özellikle gelin ve mezuniyet makyajlarında çok tercih ediliyor. Kolay kolay akmıyor, hatta akmıyor mu acaba :)))



bademlebuduk

28 yorum:

  1. ben kullanıyorum çok memnunum

    YanıtlaSil
  2. ben kullanıyorum çok memnunum

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mrb.bende kullanıyorum çok çok memnun kaldım.www.markahot.com dan aldım kapıda ödeme olarak 39 Tl

      Sil
  4. Ben de fiyatını merak ettim. Hemen almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar;
    Çok hoş bir blogun var. İyiki keşfetmişim, hemen takibe aldım seni. 512. benim :)Sıkı bir takipçiyimdir,Her zaman görüşelim. Bana da beklerim,
    İyi bayramlar
    Sevgiler
    Beyaz Sır
    whiteglaze.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir ürün :)Bayramın mübarek olsun canım

    YanıtlaSil
  7. yorumlar için teşekkürler,
    online satışı var markanın, ben kuaförümden sipariş vermiştim ;)

    YanıtlaSil
  8. Methini ben de çok duymuştum. Ama edinemedim henüz :)

    YanıtlaSil
  9. Ben de gelin makyajım için aldım, kargomu beklıyorum :)

    YanıtlaSil
  10. online olarak nereden alınabilir acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kryolan online satış sitesinden alabilirsiniz

      Sil
  11. Bana da bir kuaförde uygulamışlardı. Duruşu, kapatıcılığı mükemmel. Düğün makyajım için seçeneklerim arasında. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  12. normalden karmaya bir cilt tipim var bana uygun olurmu acaba? birde sarı alt tonlu renkleri mevcutmu biliyormusunız? ben mac'te nc20-25'im çünkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de cildim karmaya dönük, sorun yaşamadım.
      farklı tonları var, sitesinde bakabilirsiniz. ..
      sevgiler.

      Sil
  13. Bendede supracolor 3w var karyolanın daha once ne ise yaradiqini bilmiyordm biraz yag bazli olduqu icinde kullanmiyodm 3o lugu var bende tenimde esmer acaba bana o tenk gidrrmi die dusunyrm acikcasi dediqim gibi brnde normal fondeten zannediyodum ama bugun porselen makyajda kullanildiqini ogrendim yari ilkkz cildime uygulayacagim :)

    YanıtlaSil
  14. Benim tenim esmer bi cok pudra fondoten kulandim ama tenime uymadi renk ya cok acik yada cok koyu oldu ben nasil birsey ala bilirim yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
  15. bana hediye olarak gelmişti orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim

    YanıtlaSil
  16. Arkadaşlar merhaba bu urunu bende buldum satis sorumlusuyla konustum parlama yapmamasi icin transparan pudra da kullanmam lazimmis. gercekten kapatiligi yuksek mi sivilce sivilce izi leke gibi seyleri kapatir mi porselen ve bebeksi bir cildim olsun istiyorum kullanan biri varsa acil yardimci olursaniz sevinirim
    Ve en acik numarasi nedir

    YanıtlaSil
  17. Buğday tenliyim. bana 1w tonunu verdiler. açık oldu ve yeterince kapatmadı gibi geldi bana. Bunu ne şekilde kullanabilirim. Pahalı bir ürün kaldırıp atmak istemiyorum.

    YanıtlaSil
  18. Merhaba ben de bu ürünün 1w si 1 hafta önce kendi resmi sitesinden satın aldım su geri ile birlikte. Yukarıda bir arkadasin yazdığı gibi nasıl kullanırsam kullanayim cildimi pul pul gösteriyor. Peeling yaptım sürdüm, nemlendirici sürdüm denedim, makyaj bazı uygulayıp fondoteni sürdüm sonuç aynı değişmiyor. Sanki soğukta yüzüm çatlamış da kabuk kabuk olmuş gibi gosteriyor. Nasıl kullanayim var mi bir fikriniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen fondöteni çok sürmüşsünüzdür, ıslak fondöten süngeriyle az bir şekilde uygulayıp sonrasında transparan pudra deneyebilirsiniz.

      Sil

Yorum yazan eller dert görmesin..