24 Temmuz 2018 Salı

Sokak Modasına Hummel İle Sportif Bir Dokunuş!


1923 yılında kurulan Hummel, futbol ve hentbol ile derin bağları bulunan ayakkabı ve spor giyim markası. Geçmişte Real Madrid, Tottenham Hotspurs, Aston Villa ve Danimarka milli futbol takımı oyuncuları tarafından giyilen marka, 1970'lerden itibaren geleneksel eşofman modellerini tekrar piyasaya sunarak  moda ve sporu uluslararası düzeyde bir araya getirdi. 2000'li yıllara girdikten sonra Jennifer Lopez, Pink, Paris Hilton, Jon Bon Jovi, Robbie Williams gibi ünlüler ile popülaritesini sağlamış oldu. Yaptığı küçük dokunuşlarla  büyük değişimler yaratan Hummel, bugün sunduğu farklı kombin seçenekleri ile hem sporun hem de sokak modasının vazgeçilmez markaları arasında yerini alıyor.



Şıklık ve rahatlık bir arada: Hummel ayakkabı

Günlük ya da spor kıyafetlerinizle uyum yakalayabileceğiniz kadın, erkek ve unisex Hummel ayakkabı modelleri ile şıklıkla rahatlığı aynı potada eritiyor. Ayakkabı modelleri hem sportif özellikleri hem de gündelik duruşu ile sokak modasının vazgeçilmez bir parçası. Yaptığınız her kombine ayrı bir duruş kazandıran markanın ayakkabı modelleri sahip olduğu geniş renk seçenekleri ile de birden fazla kombin yaratmaya imkan tanıyor. Gündelik hayatın koşuşturması sırasında hem trendy hem de rahat olmanın mümkün olduğunu kanıtlayan ayakkabılar ile kendi tarzınızı kolayca oluşturabilirsiniz. Giydiğiniz jean pantolondan, şık gömleklere geniş bir skalada farklı kombin seçenekleri yaratabilirsiniz. Şık bir eteğin ya da pantolonun altındaki Hummel ayakkabı ile sokak modasında bir adım önde olabilirsiniz. Zamansız ve zahmetsiz şıklığı yakalamak için bu kombinleri hayatınıza sokmaktan çekinmeyin.

Fonksiyonel sokak tarzınızı yaratın: Hummel eşofman

Hummel eşofman modellerini konforlu kullanımı ile hem spor yaparken hem de kendinizi rahat hissetmek istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Geleneksel bakış açısıyla tasarladığı ürünlerle  modada fark yaratırken rahat giyimin öncüsü olmayı başarıyor. Günümüzde eşofman altlarının yarattığı etki, sokak stilinin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Bu modayı yakalayarak hayatınıza uygulamak elinizde. Eşofman altınızı hem farklı kumaşlardan üretilmiş ceketlerle hem de Hummel eşofman üstleri ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Eşofman ile yarattığınız kombinleri gündelik hayatta her aktivitede kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak için kafeye giderken, eşofman altınızı bir kısa tişörtle tamamlayabilir; hem trendi yakalayabilir hem de rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz. 

Kolay kuruma özelliği ile spora koşun: Hummel tişört
Tişörtler gündelik hayatın vazgeçilmez parçalarından birisi. Hem etek, hem pantolon, hem de eşofman kombinleri ile tişörtler birden çok tarz yaratma imkanı sağlıyor. Günlük hayatın anahtar parçası olan tişörtleri basit uygulamalar ile tarzınıza uygulayabilirsiniz. Bu noktada Hummel tişört çeşitleri farklı renk ve kombinasyon seçenekleri ile tarzınızı tamamlamanıza olanak sağlıyor. Özel tasarım desenleri ile birlikte Hummel tişörtleri gündelik hayatta hemen her yerde tercih edebileceğiniz gibi sade dizaynı ve kolay kuruma özelliğine sahip olan  Hummel tişört serisini spor yaparken de giyebilirsiniz.

Dinamik bir duruş için: Hummel şort

Hummel şort modelleri spor için muhteşem bir tercih. Hareketli tasarımı ve kaliteli kumaşları ile spor yaparken hem dinamik bir duruş sergileyebilirsiniz hem de farklı modellerle tarzınızı sporda da yansıtabilirsiniz. Diz altına kadar uzanan modeller ile hem iç hem dış mekanlarda fark yaratabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında hafif kumaşları ve rahat modelleri sporunuzu renklendirirken, sokakta, evde hayatın her alanında size konfor katar.
Lider spor markaları arasında akla ilk gelen isim olan Hummel'a ait tüm ürünleri Markastok web sitesinde bulabilir, en son trendlere kolayca ulaşabilirsiniz. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve %100 orijinal ürün garantisi ve  fiyat avantajları ile Markastok'ta kolay alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..