2 Haziran 2017 Cuma

oyuncak alışverişi ve kediler

En az 7 yıldır vizyona girecek yeni sinema filmleri içinden animasyon ve çocuk filmleri daha çok ilgi alanıma giriyor. Oyuncak Hikayesi, Sevimli Canavarlar, Kayıp Balık Nemo ise daha anne olmadan önce izlediğim ve çok sevdiğim animasyon filmlerinden. Defalarca izlemişliğim vardır bu animasyon filmleri! Şimdi ise kızımla birlikte takip ediyoruz vizyondaki animasyon filmlerini, yakında da Arabalar 3 filmi vizyona girecek.

bademlebuduk

Filmleri izledikten sonra biz de illa ki bir oyuncak mağazasına gidip filmdeki karakterler ile ilgili bir oyuncak alıyoruz. Evimizde pek çok Elsa figürü var mesela. Hatta Bade'nin dolabı da Elsa karakterli giysilerle dolu. Arabalar serisi de çok sevdiğimiz filmlerden. Konu araba olunca sadece erkekler diye düşünmemeli, Bade'nin de çok ilgisini çekiyor bu filmler. Üstelik oyuncağın, renklerin kızı/erkeği olmaz değil mi?
şimşek mcqueen

Film için oyuncaklara bakmaya başladık bile. için en çok çeşidi Toyzz Shop'ta gördük. Açıkçası Toyzz Shop mağazaları bizim alışveriş merkezlerinde ilk durağımız oluyor! Online siteden yeni oyuncakları ve kampanyaları inceledik. Zaten arada siteyi ziyaret ediyoruz; o güne özel %50 indirimli ürünler, alışveriş fırsatları oluyor, değerlendiriyoruz. Şimşek McQueen filmdeki kahraman olunca hemen onun ürünlerinden aldık bir tane. Evde bir de erkek kardeş var artık, Bade onu da ihmal etmiyor oyuncak alırken. Ali Berke'nin de doğuştan arabalara özel bir merakı var. Araba sürerek emekleme tutkusu mesela... 
toyzzshop

Pipetli bardakları ise abla kardeş takım yaptık. Bade karakterli, resimli bardakları çok seviyor. Çeşit çeşit bardak var evde, Cars serisi neden olmasın :))) Youtube kanalımızda  videomuzu izlediniz mi?



Çocuklar yeni oyuncaklarla çok mutlu oldu. Tabi oyuncaklarla ilgili benim bir püf noktam var, sizinle de paylaşmadan geçemeyeceğim: Yeni bir oyuncak geldiğinde evin göz bebeği oluyor ya, ondan sıkıldıklarında o oyuncak grubunu paketleyip kaldırıyorum. Daha önce kaldırmış olduğum oyuncakları parça parça ortaya çıkarıyorum. Evde bir bayram havası :) Unuttukları oyuncakları tekrar görmek onları çok sevindiriyor. Hem de bütün oyuncaklar ortada kalmamış oluyor! Ne dersiniz iyi bir yöntem, değil mi?







1 yorum:

  1. Merhaba! Blogunuzu yeni kesfettim :) deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi hemen değerlendiricem :) Bende bekliyorum muhakkak:) )https://lavvienrose.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..