17 Şubat 2019 Pazar

Kış Güneşi ve Balık Hafızası

Güneşli ama serin bir pazar... Yağmurlar, soğuk havalar, ardından İstanbul dışı ziyaretler, tatil falan derken İstanbul’da olmayı, İstanbul’un havasını özlemişiz. Güneşi de görünce attık kendimizi dışarıya! Tamam tamam öyle birden bire olmadı :)




Ablamın kahvaltı sofrasında idik bugün. Mis gibi ev yapımı poğaçalar, patates kızartması ile tam bir pazar kahvaltısı! Neredeyse bir aydır da görüşemedik işte o seyahatler nedeniyle çok çok özlemişiz. Arkadaşlardan gelen bir davetle ayrıldık ablamdan, yoksa daha çıkmazdık onlardan :)))
Bugün ne öğrendim: balıkların 3 saniye hafızası var derler ya, öyle değilmiş! Balık hafızası dediğimiz şey gerçek değilmiş. Bazı balıkların hafızası çok daha güçlüymüş. 

Baharda böyle güneşli günleri çok seviyorum ben de tabi ama KIŞ GÜNEŞİ de bir başka güzel! Tarkan da yıllar önce söylemedi mi KIŞ GÜNEŞİ: “Artık çok geç yalvarma
Dönüş yok o yıllara”
Koca tatilde aile fotoğrafı çekinmeye pek fırsat bulamasak da hemen rica ettim bir foto 📸
Tabi bir değil, 1000 oldu o :)) Bakar mısınız Ali Berke nasıl güzel pozlar vermiş!!!! 


Hepimizin kameraya baktığı ve gülümsediği günler de olacak, inanıyorum. Şimdilik böyle komikli, şımarıklı pozlarla anı biriktirmeye devam... Mutlu haftalar...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..