21 Şubat 2019 Perşembe

Zara yeni sezon lansmanı

Dolaplarımızın olmazsa olmazı, her sezonun mutlaka bir parça alınası markası Zara, Türkiye’de ilk defa bir lansman ile 2019 ilkbahar yaz koleksiyonunu tanıttı. Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen lansmana ben de katıldım. Çok beğendiğim parçalar oldu elbette... Hem de epey bir fazla oldu diyebilirim. Özellikle beyaz parçalara bayıldım tabi herkesin harcı değil onlar. Neon parçalar da düşündürdü beni... Acaba giyer miyim ben de!!!

Zara 2019 ilkbahar yaz


Hasır ve örgü çantalar bu sezonda bizimle... Çok orjinal çanta modelleri vardı, sanırım hepsine bayıldım, genelde çantaları inceledim. Nar çiçeği uzun bir elbise vardı ki...... tam yaz düğünleri için... 
Şeffaf yağmurluk ve neon detayları da sezonun trendlerinden olacak gibi. Beyaz üstüne siyah baskılı ceket ile ayakkabı oldukça iddialı! 

Zara lansman

Bademlebuduk


Neon sweatshirtler ve diğer parçalar da koleksiyonda epey yer edinmiş. Bana nostaljik gelse de bir zamanlar nasıl moda ise yine çok göreceğiz sanki! Açıkçası ben ilk gördüğümde biraz uzak dursam da renklere gözümüz alışınca belki ben de giyerim, hiç belli olmaz. 





Bu sezon yine Zara❤️Ben diyorum. Yeni sezon ürünler de ilk olarak Zorlu’da yeni açılan Zara mağazasında bulunuyormuş, @yesimmutlu dan duydum. Hemen koleksiyondan almak isteyenler için duyuru olsun. Artık bahar gelsin havalar ısınsın, cıvıl cıvıl renklerle ...

2 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..