14 Mart 2022 Pazartesi

Yataş Mini yeni koleksiyon

Geçtiğimiz hafta renkli mi renkli bir lansman toplantısındaydım. Bence blogda olmayı da hak ediyor, çok güzel ürünlerle tanıştık. Yataş, mini mini bebekler çocuklar için yeni koleksiyon hazırlamış. Türkiye'nin en geniş bebek ve çocuk uyku koleksiyonu ile tanışmaya hazır mısınız?

yataş mini koleksiyon lansman


Türkiye'nin ''yatakta kalite, konfor ve yenilik'' dendiğinde ilk akla gelen markası Yataş Bedding uyku alanındaki uzmanlığını minikler için hazırladığı Yataş Mini markasıyla taçlandırıyor. 

Yataş Mini, 'minikler sağlıkla uyusun, büyüsün' diye bebek ve çocukların omurga gelişimini destekleyen, hassas ciltlerine uygun, kaliteli malzemelerle hazırlanan bebek yatak çeşitlerinden tekstil ürünlerine kadar rengarenk tasarımları ile zengin bir ürün yelpazesine sahip...

Four Seasons otelde yapılan lansmanda kurulan sergide ürünleri birebir inceleme şansım oldu. Nevresim takımları, uyku setleri, yataklar, aksesuarlar hepsi birbirinden güzeldi. Yorganlar da yüksek kalitede kumaşlardan hatta yün olanlar bile makinede yıkanabiliyormuş. Üstelik 95 dereceden bahsediyorum, dikkat!

Müslin örtülerin kalitesine bayıldım, hele de desenleri...

Yataş mini müslin


Katlanabilir yatak fikri şahane. Keşke benimkiler küçükken de olsaydı. Katlayıp istediğiniz yere götürüyorsunuz çok pratik. 

İlgimi çeken diğer bir ürün de Twiny sünger yatak oldu. Yatağın bir yüzeyinde yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyduğu sertlik, diğer yüzünde ise 3 yaş ve üzerine uygun olan yumuşaklık bulunuyor. Biz çocuklara yatak alırken bu sertlik konusunda epey hassas davranmıştık ama böyle çift taraflı bir ürün görmemiştik. 

Dekoratif kırlent ve yastıklarla nevresim takımı uyumlu seçerek bebek odasında şık bir görüntü de oluşturabilirsiniz. Üstelik bunların fiyatı da piyasaya ve kalitesine göre oldukça uygun... 

Koleksiyonu ve fiyatları yataş mini yazarak kendi internet sitesinden inceleyebilirsiniz. 

yataş mini lansman


Toplantı ev sahibi Yataş Bedding Pazarlama Direktörü Selmin Gündoğdu moderatörlüğünde Yataş Uyku Kurulu uzmanlarından 0-4 yaş uyku danışmanı Pınar Sibirsky, Uzman Klinik Psikolog Fundam Ece ve Dr. Diyetisyen Çağatay Demir katılımıyla keyifli bir sohbet gerçekleşti. Bebeğin yeni doğan döneminde ebeveyn kucağında olduğundan daha uzun bir süre yatağında olduğu konusuna dikkat çekildi. Tabi ki yatak ve tekstil ürünlerinin kalitesi, temizliği, konforu bu noktada çok önemli oluyor.  

Biz anneler uzmanlara da sorularımızı yönelttik. Mesela uyku vakti geldi dediğimizde acıkan çocuklar ya da yemek seçen çocuklar hakkında uzman görüşleri aldık. 

Bu son derece keyifli lansman için emeği geçen herkese teşekkürlerimle... 






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..