10 Mart 2017 Cuma

tatil sezonunu açıyorum!

Mart ayı tüm ışıltısıyla gelince, güneş tepede pırıl pırıl kendini gösterince tatil moduna girdim anında! Haziran ayı gelince, okullar tatil olduğunda görmek istediğim yerleri görmeye gideceğim diye kendi kendime söz vermiştim.

Hazır yaz geliyorken havalar da ısınıyorken erken rezervasyon fırsatlarından yararlanıp bir haftalık küçük bir tatil planı yaptım. Jolly Tur’u kullanarak hem otel hem de tatil rotası seçenlerin deneyimlerini dinlemiştim. Bilmiyorum aranızda kullanan var mı? Erkenden otel rezervasyonu ve bilet alma işlemlerini yapınca çok ekonomik oluyormuş. Bu aralar sezon açılmaya yakınken tatil fırsatlarında süper indirimler var. Eğer tatile gidecekseniz veya fırsat kolluyorsanız bakabilirsiniz. Bakınız ben daha okullar kapanmadan tatil bakmaya başladım bile!


jolly tur


Jolly Tur oteller olsun tatil merkezleri olsun uçak ve otobüs bileti olsun hepsinden kaliteli bir şekilde hizmet sunduğunu söylüyor. Açıkçası internetten bir şeyler alma konusunda biraz çekinceler yaşayan biriyim. Özellikle uçak bileti, otel rezervasyonu falan beni birazcık ürkütüyor. Ancak Jolly Tur bu konuda çok şey vaat ediyor. Ben her sene görmek istediğim yerler arasından seçim yaparak rotamı, tatil planımı oluşturuyorum. Bu sene de öyle olacak. Aslında Jolly Tur tur paketlerine baktığımda hem yurt içi hem de yurt dışında şahane turlar düzenlediklerini gördüm. Hatta tatil fırsatlarında hazır cazip indirimler varken bu turlardan birinden yararlanabilirim.

Şimdi yaz gelmeden rezervasyon yaptırınca ciddi anlamda iktisat yapıyorum ve belki de yaz sonunda da bir haftalık tatile daha gidebiliyorum. Jolly Tur’un mail listesine abone olduğum için fırsatlardan, indirimlerden ilk önce haberdar olan şanslı kişilerdenim. Hal böyle olunca hemen harekete geçerek senelik tatil programımı hazırlıyorum. Otel veya pansiyonlarda sıkıntı yaşamamak için araştırmak önemli.  Neden? Çünkü işini düzgün yapan insanların yönettiği bir siteden hizmet almak büyük kolaylık. Bu detayın ülkemizde ne denli önemli olduğunu bilirsiniz. Neyse benim anlatmamla olmaz, tatiliniz geldiyse Jolly Tur’u deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..