17 Mart 2017 Cuma

en çok kullandığım makyaj ürünleri Flormar yeni seriler

Makyaj ürünleri denince gözleri fal taşı gibi açılan bir ben değilim herhalde. En çok kullandığım makyaj ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Özellikle Flormar markasının yeni serilerinden makyaj çantama attığım ürünlerden favorilerim ile makyaj çantamı yeniledim.


Abartılı bir makyajı tercih etmiyorum. Günlük hayatta ne kadar makyaj yapılır ki? En önemli parçalar allık, göz kalemi, rimel, ruj ve oje benim için. Yüzüme her zaman fondöten ve pudra sürmüyorum bile. 
Flormar yeni seriler

Flormar Smokey Eyes

Yoğun siyah rengi yumuşak sürümü ile beğenimi kazandı. Ara ucunda bulunan dağıtma fırçası sayesinde buğulu gözleri yakalamak da çok kolay. Kalın bir kalem vuruşu yerine ince sürülmüş kalemleri daha çok beğeniyorum ben. Biraz kalın sürüp bir de fırçası ile dağıttım mı tam da buğulu görünümü yakalayabiliyorum. Suya dayanıklı bu kalemi çift fazlı göz makyaj temizleyiciler ile kolayca temizliyorum.


Flormar Satin Matte Allık

Allıkta kadifemsi ve mat bir görünüm arıyorsanız bu ürün ihtiyaçlarınızı çok da uygun bir fiyata karşılayabilir. Mat allıkların bazı renkleri şu anda Flormar'da indirimde. 10-15 TL'ye kadar düşmüş fiyatları! Toplamda serinin 6 farklı rengi var.
Benim kullandığım renk 06 Pink Brown hafif pembe, şeftali tonlarında. Mat görünüm benim hoşuma gidiyor. Renk tonu sayesinde belli belirsiz bir görünüm elde ediyorum. Paketindeki fırçayı maalesef kullanamıyorum. Henüz allık paketinden işe yarayan bir fırça çıktığını görmedim :)


Flormar Daily Party Kontür Kiti

Kontür, allık ve aydınlatıcıdan oluşan kitin 02 numarasını kullanıyorum. Allık şeftali tonlarında. Kontür ve aydınlatıcıyı uyguladıktan sonra allık ile son dokunuşu yapıyorum. Bu kit için de şu anda indirim var!! Uygun fiyatlı ve kullanışlı bir kit arıyorsanız tavsiye ederim. Bir de bronz tonlarda kiti var, bilginize.

Flormar Pop up serisi Make Up Primer

Eğer makyajımda bir fondöten ve pudra kullanacaksam öncesinde primer kullanırım. Daha önce başka bir marka kullanıyordum, o bittiği için artık bu ürünü deneyeyim dedim ve çok beğendim. Makyajın daha uzun süre ciltte kalıcı olması, gözenek görünümün azalması için kullanılıyor. Şeffaf yapıda oluyor primer ürünleri. Cildinize sürdüğünüz anda kadifemsi, yumuşacık ve pürüzsüz dokuyu hissedebilirsiniz. Primer sonrası fondöten ve pudra kullanıyorum böylece onlar da daha çok işe yaramış oluyor :) Pürüzsüz bir cilt makyajın ilk hedefi :)


Son olarak çok beğendiğim ve çantama attığım Flormar Care&Go dan bahsetmek istiyorum.
Flormar Care&Go tırnak ve tırnak etlerine çok kısa sürede ve inanılmaz pratik bir şekilde bakım yapıyor. Parmağınızı kutuya batırıp çevirmeniz yeterli! Nemlendirirken taze ve limon kokusu da ferahlatıyor. Bu ürünü çok sevdim inanılmaz pratik buldum. Bence seri ile sınırlı kalmamalı, devamlı bulunmalı bu ürün...

Aslında daha fazla ürün var kullandıklarım için yazabileceğim ancak başka bir yayında paylaşayım, siz de okumaktan yorulmayın :)











1 yorum:

  1. Elifcim o tırnak yağına bayıldım gün içinde de rahatça kullanmak çok hoşuma gitti. umarım sınırlı üretim değildir..

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..