10 Temmuz 2017 Pazartesi

Babalar Günü Hatırası 2017

2017 yılının da anneler ve babalar günü geçti hayırlısıyla. Bizim için çok çok özel programlar yapılmaz böyle günlerde. Eşim de ben de çok üzerinde durmayız o günlerin. Desem deeeee içten içe bir kutlama bekliyoruz ikimiz de, itiraf edelim.

anneler günü

Bu yıl babalar gününde Ankara'da idik. Yıllık izin başlangıcında ilk durak Ankara oldu. Amasya'ya gitmek için yola çıkmıştık ki aracımız arızalandı. V kayışı koptuğunu fark edince hemen servisi aradık. Araç servise, biz de misafir olduğumuz eve geri döndük. Yine çok şükür ki merkezden fazla uzaklaşmamıştık.
Aracın hazırlanmasını beklerken Ankara'nın meşhur Dikmen Vadisi'ni de gezelim dedik. Özel günler için fotoğraf çekimlerinde çok tercih ediliyormuş. Gelinleri de parkta görünce tamam dedik, ışık güzel! Yolculuk hali, hemen birkaç fotoğraf aldık.
anneler günü

Anneler gününde ise kahvaltıya gitmiştik. "Muhlama" sosyal medyadan görüp takip ettiğim ve lezzetlerini merak ettiğim bir mekandı. Sabah 9 gibi anneler günü kahvaltımız başlamıştı. Malum bizim çocuklar erken uyanıyorlar. Gerçekten güzel bir yer imiş... youtube/bademlebuduk videomuzu izleyebilirsiniz. Bade kahvaltıdan sonra dolma bile yedi! Canım kızım dolma sever...

Özel planlar yapmadan, spontane kutlamalar ile geçiyor bizde bu gibi günler. Eskileri yad ediyor, hatıralarımızı canlandırıyoruz. Öyle süslü sözcükler ile sosyal medyadan kutlamasak da bize her gün babalar günü, her gün anneler günü :)))






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..