24 Kasım 2017 Cuma

Kız Çocuk Giyimi İçin Faydalı İpuçları

Çocukların karakterleri aslında çok küçük yaşlardan itibaren şekillenmeye başladığından, kıyafet alışverişlerinde onlara seçim hakkı tanımak ve sahip oldukları kıyafetler içinde rahat ve mutlu olduklarından emin olmak gerekir. Bu, onların seçim yapma becerilerini geliştirir ve onlara erken yaşta kendini ifade edebilme fırsatı verir. Özellikle kız çocukları, anneleri başta olmak üzere çevrelerinde gördükleri yetişkin kadınları örnek almaya çalışırlar. İşte bu nedenle, kız çocuk giyim kategorisinde, her zevke uygun, farklı tarzlarda koleksiyonlar geliştiren kaliteli markalara yönelmek anne babalar için son derece önemli. Elbette kız çocuklarına renk, desen, ve model konusunda söz hakkı tanınsa da, gardroplarında ne tür parçalar bulunması gerektiğine yine ebeveynler karar vermeli. Yine de anne babalar, kız çocuklarının ihtiyaç duyacakları belli başlı parçaları mutlaka gardroplarında bulundurmalılar.


Konforlu ve Şık Eşofman Altları

Olmazsa olmaz parçaların en başında elbette eşofman altı geliyor. Kız çocukları her ne kadar etek ve elbiselere bayılsa da, rahatlık açısından dolabında en az birkaç farklı eşofman altı bulundurmakta fayda var. Her mevsime uygun modellerle kız çocuklarına sınırsız hareket özgürlüğü sunabilirsiniz. Onlarca farklı renk ve model seçeneğiyle Benetton eşofman altları çocuklara hem şıklık, hem de konforu bir arada sunuyor.

Pratik T-shirtler

Eşofman altlarını, dilerseniz takım üstleriyle beraber kullanarak uyumlu bir kombin yaratabilir, ya da tamamen farklı üstlerle kombinleyerek çocuğunuzla beraber yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Burada önemli olan, çocuğunuzun tek başına da rahatlıkla giyip çıkarabileceği ürünleri tercih etmek. Örneğin Benetton t-shirler, elastik yakaları sayesinde yardıma ihtiyaç duyulmadan giyilip çıkarılabiliyor. Bu, üzerine yemek, boya vs. dökülmesi gibi acil durumlarda çocuğunuzun işini kolaylaştıracak olup, ayrıca bir yetişkinin yardımına ihtiyaç duymadan giyinip soyunabileceğini görmek de onun kendine daha fazla güvenmesini sağlıyor. Uzun kollu, kısa kollu ya da kolsuz modelleriyle, Benetton t-shirtler her mevsimde tercih edilebilir. Düz renkli, baskılı, veya desenli renk seçenekleri arasından çocuklarınızla birlikte dilediğinizi seçip kendi stillerini oluşturmalarına yardımcı olabilirsiniz.



Kaliteli ve Dayanıklı Montlar

Kız çocuklarının mutlaka ihtiyaç duyacakları bir diğer parça da, onları soğuk havalarda en iyi şekilde koruyacak montlar. Havaların bir soğuk, bir sıcak olduğu mevsim geçişlerinde ceket ve parka tarzı, kolayca giyilip çıkarılabilecek modeller en büyük kurtarıcılardır. Kışın en sert geçtiği aylar içinse daha kalın, içi dolgulu kız çocuk mont modellerine yönelmelisiniz. Benetton montlar, takılıp çıkarılabilen kapüşonları, pratik ve sağlam fermuarları ile hem kolaylık hem de dayanıklılık vadederken, kız çocukları da bu birbirinden şık ve sevimli modellere hayran kalacaklar.

Çocukların kıyafet ihtiyaçlarına karar veren anne babalar olsa da, renk ve model seçimini kendilerine bırakmak ve onlara son söz hakkının kendilerinde olduğunu hissettirmek oldukça önemli. Ayrıca, beğenerek ve içlerine sinerek aldıkları modelleri de uzun süre ve sıkılmadan kullanabilirler.

3 yorum:

  1. güzel ve faydalı bilgiler teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  2. kız çocuklarının kıyafette seçenekleri çok fazla.
    Benim oğullarım olduğundan o kadar detaylı alışveriş yapmıyoruz. Tercihlerini kendileri belirliyor,alıp çıkıyoruz :=)
    Ailenizle birlikte sağlıklı günler diliyorum

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..