11 Nisan 2018 Çarşamba

GB qbit + kullanıyoruz

Bebek arabası konusu bir annenin, hatta anne adayının, daha bebeği anne karnında iken en çok araştırdığı şeylerden bir tanesidir. Ben de hamileliğim süresince acaba hangi araba en kullanışlı diye epey araştırdım. Hamile iken kriterleriniz biraz gerçekten uzak olabiliyor. İşlevsel olması, kolay açılıp kapanması gibi en önemli özellikleri göremeyebiliriz. Bebeğiniz çocukluk dönemine girdiğinde ise asıl ihtiyaçlar ve özellikler ortaya çıkıyor. Berke'nin büyümesi ile beraber biz de değişen ihtiyaçlarımıza uygun bir bebek arabası ile tanıştık. GB Qbit + kullanıyoruz, çok memnunuz. 

gb qbit+ bebek arabası

Bebeklikten çıktıkça kilosu da artan ve daha da hareketlenen bebeğim için konforlu, hafif, kolay açılıp kapanabilen, çok yer tutmayan bir bebek arabası hayal ettim. Pusetin bagajda çok yer tutmaması bence çok önemli bir özellik! Bir seyahate giderken valizleri araca yerleştirdiğimizde yer sıkıntımız varsa -ki 2 çocukla bagaj bize hep çok küçük- ilk vazgeçtiğimiz eşya bebek arabası oluyor. Oysa seyahatlerde, gittiğimiz gezdiğimiz yerlerde bebek arabasına çok ihtiyacımız oluyor. Bu yüzden araştırma kriterlerimin ilk sıralarında az yer kaplaması vardı. GB Qbit + bu özelliği ile bizi fethetti. 
İki çocuklu hayat olup bir de küçük kardeş de hareketli ise hafif bir bebek arabası ve arabanın kolay açılıp kapananı makbul oluyor. Tek elle açılıp kapanabilen, parçalara ayırmadan, tekerleklerini çıkarmadan aracın bagajına yerleşebilen araba candır. Yani GB Qbit + candır. 

gb qbit+ kullananlar

Neden GB Qbit +


  • Bebeğim için konforlu, ergonomik yapısı 
  • Tek elle açılıp kapanır
  • Katlandığında ayakta durabilir 
  • Hafif -yaklaşık 7 kg ağırlığında-
  • Katlandığında 53 cm kadar oluyor, bagajınızın bir köşesine mutlaka sığacaktır
  • Tam yatabilen sırt bölgesi var
  • Pencereli tentesi sayesinde bebeğinizi izleyebiliyorsunuz
  • Hafif ve kompakt
  • Şehir hayatına, kaldırım vs uygun, konforlu sürüş
  • Geniş ve kullanışlı alt sepet
  • 17 kg'ye kadar taşıma kapasitesi var. 



Elimizin altında yağ gibi kayan tekerlekleri ve çukurlara, tümseklere karşı süspansiyon sayesinde arabayı kullanmak çok kolay. Üstelik bebeğiniz için de oldukça konforlu bir yolculuk oluyor. Manevralar çoooook kolay... Bade de kardeşinin arabasını rahatlıkla sürüyor, abla kardeş keyif yapıyorlar. Hatta arabayı boş bulursa Bade de biniyor arabaya... Berke de onu sürmeye çalışıyor. Badem kızım bebekliğinde bebek arabasını pek sevmezdi, şimdi arabaya binmek hoşuna gidiyor. 


gb qbit+ kullananlar


Uygun aparatları kullanıldığında travel sistem de olan bir araba, daha ne istenir ki...  Biz GB Qbit + kullanıyoruz ve çok memnunuz. Siz de incelemek isterseniz ürünün Türkiye distribütörü Opera İstanbul'dan bilgi alabilirsiniz. 




1 yorum:

  1. en güzel tarafı hafif olması merdivenlerden indirirken çok sıkıntı oluyor öbür türlü

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..