17 Nisan 2018 Salı

Ozonlabs ile 21 günde değişim

Pürüzsüz ve genç bir cildi kim istemez... Çeşitli ürünler, maskeler denedim şimdiye kadar... Sizin cilt bakımı için özel ürünleriniz var mı? Cildinize iyi gelen, cildinize nefes aldıran bir ürün? Benim artık var: Ozonlabs ozon serumu. Yaklaşık 1 aydır düzenli kullandığım bu ürün hakkında tecrübelerimi paylaşacağım, ilginizi çekeceğini tahmin edebiliyorum. Cildimde sadece akşamdan sürdüğüm ozonlabs ile fotoğrafım size biraz fikir verir bence :)


ozonlabs kullananlar, kullanıcı yorumları

Hiç bir zaman sivilceli bir cildim olmadı, çok şükür. Ne ergenlikte ne de sonrasında. Ama tabi benim de kendime göre cilt problemlerim var-dı. Mesela gözenekler, cilt kuruluğu, cansız ve soluk görünüm... 21 günde ben farkı gördüm. 


Ozonlabs kremi nedir?

Ozonlabs oleik asit içerisinde ozon gazı bulunan bir cilt bakım ürünüdür. Yani daha kolay bir ifadeyle ozonlandırılmış zeytin yağı içinde ozon gazı formudur. Ürün bulanık renkte olup 50 ml şişe formunda satılmaktadır. Gözeneklerden, cilt lekelerinden, akneden, cilt sarkmalarından, göz altı morluklarından şikayetçi iseniz doğru yerdesiniz. Aynı zamanda çatlaklar ve selülit için de tüm vücutta kullanılabiliyor. %3.2 ozon gazı içeriyor. 



Ozonlabs kullanım alanları:

  • Cilt bakımı,
  • Cilt yenileme,
  • Cilt lekeleri,
  • Hücre yenileme,
  • Kırışıklık ve kaz ayakları,
  • Sivilce-akne önleme,
  • Göz altı morlukları, 
  • Yara ve yanık izleri,
  • Çatlaklar ve ameliyat izleri
  • Egzama tedavisinde (parfüm deterjan alerjisi gibi durumlarda) kullanılıyor.

**Atopik dermatitlerde kullanılmıyor. 




Ozonlabs nasıl kullanılır?

  • Bir pompa ürün yüzünüz için yeterli oluyor. Ben her gece temizlediğim cildime bir pompa ürün uyguluyorum. Ozonlabs cildime sürdüğümde hafif bir karıncalanma hissediyorum. Hücreler harekete geçiyor sanki. Bir şişe ürün 50 ml ve 120-150 kez kullanıma yeterli oluyor. Tabi her uygulamada, günde bir kere benim gibi tek pompa kullanırsanız bu rakamlar geçerli oluyor. Vücut için kullanırsanız, daha fazla alana uygulayacağınız için kullanım süresi azalacaktır. Oldukça yoğun kıvamlı, bir damla yeterli geliyor. 
  • Ozonlabs tedavisi uyguladığımız dönemde makyaj yapmıyoruz. Ozonlabs yüzümüze sürüp üstüne bir de makyaj yaparsanız olmaz, cildimizde ozon kremi yokken hafif bir allık kullanılabilir diyor Balasu hanım. 

ozonlabs kullananlar



Ozonlabs deneyimlerim:

Öncelikle belirtmeliyim ki bu tip ürünleri kullanırken düzenli kullanmaya dikkat etmeliyiz. Ancak böyle düzenli kullanırsak olumlu etkilerini görebiliriz. 
Çok iyi temizlenmiş cildime kullandığımda karıncalanma hissini yoğun bir şekilde yaşıyorum. Mikrofiber bezi de kullandığımda etkisi daha da artıyor. Mikrofiber bezini ozonlabs sitesinden inceleyebilirsiniz. Sabah kalktığımda cildimin parladığını görüyorum. Sadece soğuk su ile yüzümü yıkıyorum.  Cildimin rengi açıldı, belki de yakında pembe-beyaz tonlarına yaklaşacak. 
En iyi sonuç için en az 21 gün kullanılması tavsiye ediliyor. Çünkü 1 hücre ortalama 21 günde oluşuyor. 

Çatlaklar, ameliyat izleri ve diğer etkileri için lütfen youtube/bademlebuduk videomu izleyiniz.





Ozonlabs nasıl satın alabilirim?

Ürünü şu anda ozonlabs.c da bulabilirsiniz. Yakında başka satış sitelerinde de olacakmış. Hatta eczane satışı da olabilir. Şimdilik sadece ürünün online sitesi aktif şekilde satış yapıyor. 
Bu güzel ürünle beni tanıştıran @eniselives 
Bu güzel fotoğraflar için @yesimmutlu 
Teşekkürlerimle ...





4 yorum:

  1. Merhaba gündüz kullanmadigimizda serumu genede makyaj olmamalimi sadece gece kullanımı için almak istiyorum çünkü

    YanıtlaSil
  2. Klasik ozonlandirilmiş zeytinyagi bir farki var gibi dunya paraya satiyorlar. Cok kullanmak isterseniz gidin aktarlardan çok daha ucuza alabilirsiniz. Marka isterseniz ozonaktif var bu markanin ureticisi olan firmanin urunu cok daha uygun fiyatli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derişimi en yüksek ozon yağı diye biliyorum ve çok memnumum. Kokusunu ilk başta sevmezken şimdi bağımlısı oldum sanırım :D

      Sil
  3. Gözenekler ne oldu kapandimi peki..yada sıkılaştımı

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..