23 Eylül 2018 Pazar

Hayallerinizi Yaşam Alanlarına Taşıyan Yer Karosu Seçimleri



Anadolu topraklarından doğan seramik sanatı, 8000 yılı aşkın süredir yaşam alanlarını güzelleştirmek için kullanılıyor. Bazen büyüleyici tarihi yapıların en çarpıcı detayı olarak göze çarpıyor. ‌Bazense adı çoktan unutulmuş bir zanaatkârın el emeğini bize sunuyor. Seramiğin ve insanlığın köklü tarihinin yanı sıra doğadaki farklı yüzey dokularından esinlenen ‌‌VitrA, özgün yorumlarıyla bir araya getirdiği yer karosu çeşitleriyle yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor. Modern dokularla harmanladığı tasarımları, zamansız bir güzelliğe bürünüyor. Genellikle mutfak ve banyo gibi alanlarda kullanılan yer seramikleri, ‌‌VitrA'nın zengin koleksiyonu sayesinde yaşam alanlarının tamamına giriyor, dış mekan ve ticari alanları güzelleştiriyor.




Mutfak ve banyo gibi alanların dışında zemin karosu kullanmak, son yılların yükselen trendlerinin arasında geliyor. Zengin yüzey dokuları ve ürün çeşitliliği, yaşam alanını dilenen atmosferle buluşturma konusunda son derece başarılı oluyor. ‌‌VitrA'nın değerli taşları, antik yüzeyleri, modern yüzey dokularını ve yüzlerce yıldır güzelliğin ve ihtişamın yansıması olan yüzeyleri düşünerek tasarladığı yer seramik modelleri, kullanıcılarının hayal ettiği dekorasyona kavuşmalarına yardım ediyor. Farklı ebat, dekor ve fon alternatifleri sayesinde hayal güçlerinin sınırlarını zorlamayı başarıyor.

Farklı Dekorlarla Renkli ve Gizemli Görünüm

Betonun soğukluğu, kullanıldığı yaşam alanlarına modern bir etki bırakıyor. Farklı yüzey dokuları, motif ya da desenlerle harmanlanan beton dokuları, çarpıcı bir güzellikle buluşmasına yardım ediyor. ‌VitrA beton dokulu yer seramikleri, zengin yüzey dokuları ve doğal geçişleri sayesinde yaşam alanlarını dinamik bir atmosferle buluşturuyor.

Beton yüzey dokusunun farklı yorumları arasında yer alan ‌VitrA ‌Black ‌Swan, kullanıldığı alanların dinginleştirici etkisini bozmadan renklendirmenize yardım ediyor. ‌Buğulu görünüme sahip olan bej, gri, ‌mix ve vizon renk alternatifleri, çarpıcı renkleriyle dikkat çeken büyük boyutlu çiçek desenlerinin kullanıldığı dekorlarla hareketlendiriliyor. Mat yüzey dokusu, dinginleştirici etkisini pekiştiriyor.



Doğal Taş Dokusunun Işıltısı

Mermerin, değerli ve yarı değerli taşların zengin yüzey dokuları, yüzyıllardan beri zemin kaplamalarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Doğal renk geçişleri ve kendine has ışıltılarıyla büyüleyen dokular, kullanıldığı alanları asaletle buluşturuyor. ‌Agatha taşının halka halka açılan doğal desenlerinden esinlenerek hazırlanan ‌VitrA ‌Eccentric koleksiyonu, mücevher ışıltısını yaşam alanlarına taşıyor. Üç boyutlu rölyeflerle desteklenen koleksiyon, zengin yüzey dokusu sayesinde modern ve zarif bir seçim oluyor.

Parlak mermer dokusuna sahip yer seramik karosu koleksiyonu, beyaz, gri ve kemik renk alternatifleriyle dilediğiniz etkiyi yaşam alanlarına taşımanızı sağlıyor. Lüks ışıltıları, dinlendirici etkisi ve üç boyutlu desenleri, göz kamaştırıyor.



Hayal Gücünü Zorlayan Kombinasyonlar

Kullanıcıların hayallerini yaşam alanlarına taşımalarını görev edinen ‌‌VitrA, ‌Pro ‌Color koleksiyonuyla sınırsız alternatifler arasından seçim yapmalarını sağlıyor. Son moda renklere ve güncel trendlere yer verilen ‌Pro ‌‌Color, ‌modüler yapısı sayesinde sınırsız uygulama imkanı sunuyor. Uyumlu renkler arasından seçim yapabileceğiniz koleksiyon, farklı ebat, desen ve motif alternatifleriyle dekorasyonu hareketlendirmenize yardım ediyor.
‌VitrA ‌Pro ‌Color koleksiyonu, dekorasyonda özgün dokunuşlardan hoşlanan kullanıcılar için çok sayıda alternatif sunuyor. Farklı boyut alternatiflerine sahip yer karosu çeşitlerinin dekorasyonda kullanılmasına, zengin renk ve desen alternatiflerini farklı şekillerde uygulama şansı tanıyor.
Profesyonellerin ihtiyaçları için sınırsız alternatif sunan ‌Pro ‌‌Color, sınırları zorlamanıza yardım ediyor.



Yaşam alanlarını farklı bir kimliğe büründürmeyi düşünüyor, hayalinizdeki dekorasyona kavuşmak istiyorsanız hemen size en yakın ‌VitrA mağazasına uğrayabilirsiniz. ‌VitrA mağazalarından sizin için en uygun seçimlere göz atabilir, yer karosu fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Farklı boyut, desen, renk ve motifler arasından seçim yaparak dekorasyonunuzu modern ve özgün bir çehreye kavuşturabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..