17 Aralık 2021 Cuma

Kireç lekesi nasıl gider

Size yeni keşfettiğim bir üründen bahsedeceğim kısaca: Clonet Extra 

İnanılmaz kolay bir temizlik sunan bu ürün sayesinde ayna gibi parlayan bataryalar, evyeler hayal değil. Zahmetsiz temizlik nerede ben oradayım bilen bilir :)

clonet extra nasıl kullanılır
Trendyol'da ve instagramda hakkında çok fazla olumlu yorum görünce ben de bu ürüne kayıtsız kalamadım. Siparişimi verdim. Sipariş vermeden önce bloglarda ve internet sitelerinde kullanıcı yorumları araştırdım ama alışveriş siteleri hariç bir yorum bulamadım. Kullanınca ben yazayım bari dedim. Bence iyi oldu, ne dersiniz? 

Normalde duşakabinleri neredeyse her banyodan sonra temizliyorum ama su izleri ve kireç lekelerinden bir türlü kurtulamıyorum. Hatta evdekilere diyorum ki: aslında buralar tertemiz sadece su lekesi kalıyor, yapacak bir şey yok :)

Özünde temiz diyelim yani :)))

Şimdi bu genel temizliğin ardından Taskı Clonet Extra döküyorum, süngerle köpürtüyorum, suyla akıtıyorum ve tadaaaaaa ışıl ışıl temizlik! işte bir tanecik öncesi sonrası fotoğrafı gelsin:

ireç lekesi nasıl gider


Suyla akıttıktan sonra bezle kuruluyorum. Uzun süre ışıl ışıl kalıyor. Banyodaki bataryaları da aynı şekilde temizliyorum. Ancak belirtmem gerekir ki ürün kuvvetli, kullanırken mutlaka ellerinize temizlik eldiveni giymelisiniz. 

Ağır veya öyle dikkat çekici bir kokusu yok, ben rahatsız olmadım.


Mutfak evyeleri de her daim su damlası izleri, kireç lekesi ile nam salmış bir alanımız bilirsiniz. Aynı ürünü evyelerde de kullandım. Sonuç şahane oldu. 

Köpürte köpürte eldivenle yıkadım evyeyi, duruladım ve en son da kuruladım. Özellikle mutfak temizliği bittikten, o tezgah üstleri boşaldıktan sonra evyeyi temizliyorum. Her yer parlıyor. Şimdi sizinle temizlik yaparken çektiğim videoyu paylaşıyorum. İnstagram takipçilerim mutlaka görmüştür ama görmeyenler buraya tıklayabilir: instagram bademlebuduk



Siz de Trendyol, hepsiburada gibi sitelerden ya da Carrefour marketlerden ürüne ulaşabilirsiniz. Deneyip kolayca kireç, su ve sabun lekesinden kurtularak ışıl ışıl bir temizliğe merhaba diyin, kahve keyfinizde de beni anarsınız. Hani şu temizlik sonrası yapılan kahve keyfinde :)




 




2 yorum:

  1. Temizlikte yıldığım bir konu kireç :( duşakabin ve bataryalar iki üç duştan sonra beyaz beyaz lekeli oluyor. Bahsettiğin ürünü gördüğüm yerde alacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Ah özellikle Egede sular müthiş kireçli, ben de cidden yıldım. Kireç çözücüler de muslukları bir yerden sonra yıpratıyor, sarartıyor. Bunu deneyelim bir de :) Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..