14 Haziran 2013 Cuma

SPA bakımlarında son trendler

Doğal bakımlar en iyi sonucu verir.
Asırlar boyunca güzelliğin vazgeçilmezleri Argan, Havyar ve Yeşil çay ile SPA bakımları günümüzde oldukça yaygın.

Her geçen gün yeni konseptli bir SPA bakımı karşımıza çıkıyor. İşte bunlardan son dönemlerde en popüler olan trend bakımlar:      

Argan Terapisi SPA bakımı
Güneybatı Fas'a özgü olan Argan ağaçlarının tohumlarından elde edilen Argan Yağı aynı zamanda ''likit altın'' olarak da bilinir. Saç ve cilt üzerindeki faydaları nedeniyle yüz yıllardır bakım amaçlı kullanılmaktadır. Argan yağı E vitamini ve Omega 6 açısından oldukça zengindir. Argan yağı yaşlanmayı geciktirici özelliğiyle cildi besler ve nemlendirir.
Etkin sıkıştırma özelliğiyle cildin toparlanmasına yardımcı olur. Çok güçlü bir antioksidandır.



Havyar Terapisi SPA bakımı 
Havyar, cilt için gerekli tüm besin maddelerini içerir. Besin değeri çok yüksektir. Somon spermlerinden elde edilmektedir. İçeriğinde aminoasitler, oligo elemntler vefosfolipitler bulunur. Bunlar da yenileyici, koruyucu ve sakinleştirici özelliklere sahiptir. Yaşlanma karşıtıdır.



Green Tea Yeşil Çay Terapisi SPA bakımı
Yeşil çay giderek daha çok tükettiğimiz bir antioksidan. Yeşil çay kan dolaşımını hızlandırarak, detoks etkisi yaratır. Vücudumuzda biriken toksin eğer dışarı atılmazsa hastalıklara sebep olabiliyor. Yeşil Çay sayesinde toksinler vücudumuzdan kolayca atılabiliyor. Hücrelere oksijen taşınması kolaylaşıyor. Cildi besleyerek cildin olgunlaşmasını sağlar.



Sizin SPA bakımında tercihiniz ne olurdu? 




bademlebuduk 

5 yorum:

  1. Ben yesilcayİ tercih ederdim zaten hic vazgecmedigim tek cayda diyebilirim faydalari saymakla bitmiyo yine guzel bi post olmus sevgiler;)

    YanıtlaSil
  2. ben de yeşilçaycıyım.sağol cnm paylaşım için

    YanıtlaSil
  3. Yeşil çay çok sağlıklı ama bir de tadı güzel olsa :)Paylaşım için teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..