10 Ekim 2017 Salı

Estetik Bir Davet

Davetin de estetiği olur mu demeyin, oldu bile. Prof. Dr. Ferit Demirkan Levent'te Demirkan Clinic açılışını gerçekleştirdi. Sevgili Yeşim Mutlu'dan çalışmalar hakkında sık sık bilgi alsam da bu kadar detaylı bir klinik olduğunu tahmin edememiştim. Gerçekten gidip görmeli, doktor beyden bir tanışma randevusu almalısınız. Doktor bey danışmanlık hizmetini ücretsiz veriyor.

Demirkan Clinic

Cemiyetten, sanat ve iş dünyasından birçok ismin katıldığı açılış davetinde Prof. Dr. Ferit Demirkan: ''Estetik sadece cerrahi ve tıbbi bir konu değildir. Hayatın her alanında vardır. Estetik yaptıranların çoğu yaşamlarının diğer alanlarında da estetik bir tarzı benimsiyor.'' dedi. 

Yeşim Mutlu, blogger

Prof. Dr. Ferit Demirkan, cilt gençleştirmede çok başarılı bir kombine lazer cihazını da Ocak.2018'de Türkiye'de ilk defa Demirkan Clinic'te kullanmaya başlayacakları müjdesini de verdi. 
Neslihan Kozanoğlu, Jülide Önengüt

12 yıldır kozmetik ve güzellik sektöründe çalıştığım için yüzlerce güzellik salonuna gitmiş, pek çok uzmanla görüşmüş biri olarak bu kliniği çok beğendiğimi söyleyebilirim. Öncelikle doktor beyin sağlam öz geçmişi, deneyimleri ve başarıları takdiri hak ediyor. Klinik için de çok titiz ve ayrıntılı bir çalışma yapılmış. Levent'te Ebulula Mardin Caddesi üzerindeki konumu kolay ulaşım ve merkezi olması açısından süper. Her ay Demirkan Clinic'te ''Yaşam Estetiği'' sohbetleri de olacakmış. Sosyal medyadan doktor beyi takip etmeyi unutmayın!

Değerli arkadaşlarım; Yeşim Mutlu, Zehra Dörter, Çiğdem Özdemir, Miray Taşkıran. Blog yazarı arkadaşlar da açılışta idik. Hatta o gün bir de mini vlog çektim. İzlemek isterseniz Youtube: bademlebuduk 



Klinikte işlem bölümleri haricinde bir de Angel Room var ki randevu saatinden 1 saat önce gidip beklemeyi düşündürür insana! Kliniğin bahçesi de bulunuyor. Biz açılışta bahçede keyifle müzik de dinledik. Sihirli aynada eğlenceli hatıra fotoğrafları çektirip hemen aldık. 
Neslihan Kozanoğlu, Jülide Önengüt

Pınar Tezcan ev sahipliğinde gerçekleşen davete Ahu Yağtu, Çağla Şıkel, Yüksel Ak, Elif Gönlüm, Esra Eron, Günsel Ülkü, Jülide Önengüt, Neslihan Kozanoğlu, Etel Baler ve pek çok isim katıldı. 

Neslihan Kozanoğlu, Jülide Önengüt

Açılışa Yeşim Mutlu'nun incelikleri, detayları olduğu aşikardı. Güler yüzleri ve yüksek enerjileri ile misafirleri ile tek tek ilgilenen Yeşim Mutlu'ya ve Prof. Dr. Ferit Demirkan'a teşekkürler. Demirkan Clinic hayırlı olsun...

Demirkan Clinic
Yeşim Mutlu 









2 yorum:

  1. harika bir gündü. arada ziyaret edelim arkadaşım. yenilikleri öğrenmek lazım

    YanıtlaSil
  2. o lazere ihtiyacım var kesinlikle Elifcim :-)))

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..