2 Ekim 2021 Cumartesi

Yeni Hidroten serisi

Koca yazı bitirdik bile... Ben hala nasıl geçti anlamadım orası ayrı da... Güneş, kum, deniz, bronzluk derken tam da şu mevsimlerde ciltler kurumaya başladı değil mi? Arkadaşımın önerisiyle yeni bir ürünle tanıştım. Çok da beğendiğim için sizinle de paylaşmak istiyorum. Doğa harikası Yeni Hidroten Ailesi'ne 'merhaba' diyelim.  

Yeni Hidroten serisi


Yaz kış yüzüme nemlendirici kullanırım. Yüzümü yıkar yıkamaz nemlendiricimi sürerim. İçerik konusunda hassas olduğum kadar çabuk emilmesi ve uzun süre etkili olması da benim için önemlidir. 

Hyaluronik Asit, Hamamelis Yaprağı Ekstratı ve Provitamin B5 ile zenginleştirilmiş Hidroten Yüz Kremi, içeriğindeki Shea Yağı sayesinde de cilt tarafından kolayca emiliyor. Etkisini de gün boyu koruyor. Kesinlikle yağlı bir his bırakmıyor. Bu gerçekten de kremlerde çok önem verdiğim bir şeydir. Gün içinde tekrar tekrar uygulamama gerek kalmıyor, bu sebeple de benden bir 100 puan!!!

*Her cilt tipine uyumlu / Paraben - renklendirici içermiyor.

Yeni Hidroten serisi


Hidroten Nemlendirici Bakım Kremi iki farklı boyutta el ve vücut için zengin içerikli dış etkenlere karşı cildi koruyor. Cilde parlaklık ve esneklik veriyor. Su bazlı olduğu için de günlük kullanıma uygun. Çantaya at çık ürünü! 

Yeni Hidroten serisi


Yine bu seride Onarıcı Merhem, Vücut Losyonu (pompalı şişe), Pişik Kremi, Çatlak Kremi, Bebek şampuanı gibi ürünler de bulunuyor. Benim kullandığım iki üründen deneyimlerimi sizinle paylaştım. Trendyol, hepsiburada gibi uygulamalarda kolayca bulabileceğiniz gibi internet üzerinden de markanın sitesinin girerek inceleyebilirsiniz. Sizin için bir de link paylaşıyorum: https://ty.gl/9mlfda3jd9 

Neme doymuş, sağlıklı günler dilerim.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..