15 Temmuz 2016 Cuma

Soobe online alışveriş sitesi açıldı

Soobe mağazalarının online alışveriş sitesi açıldı, haberiniz var mı? Çocuk ve bebek giyiminde renkli çizgileri ve eğlenceli tasarımları ile çok beğendiğim Soobe'nin alışveriş sitesi açılışı büyük bir partiyle kutlandı.

soobe online alisveris acildi

Soobe ürünlerine artık Türkiye'nin her yerinden ulaşılabilecek. Sadece giyim olarak düşünmüyoruz Soobe'yi! Bebek araç gereçlerinden çocuk tekstiline, oyuncaklardan beslenme malzemelerine kadar geniş yelpazede ürün seçeneğinin bulunabildiği Soobe online mağaza, çocuklar için olduğu kadar aileleri için de keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Uygun fiyatları ve kalitesiyle herkese hitap edebilen Soobe ürünlerini biz de çok seviyoruz.
Online mağaza üzerinden satışa sunulacak başlıca hikayeler;
Merhaba Moda - Günlük Şıklık - Tatil Dükkanı - Doğum Günü Bebeği - Parti Zamanı - Tarz Bebekler Kulübü ...
Online mağazada bulunan ''Hediye Kutusu'' ise doğum günü, yeni bebek, bayram ve diğer tüm özel günler için birbirinden renkli hediye alternatifleri sunuyor. 
blogger anneler
Sevgili Merve Öztürk / Melinasmom davetiyle Planet Kids House Şerifali'de buluştuk. Blog yazarı anneler, çocukları ve bebekleri ile bu partideydi. Biz de Bade ve Berke ile oradaydık! Çok güzel vakit geçirdik. Güneşli, sıcak bir gün olduğundan parti detayları da buna göreydi tabi. Su tabancaları, baloncuklar, rüzgar gülleri, şapkalar her şey hazırdı. 


soobeonlinealisverisparti soobeonlinealisverisacildi
Planet Kids House Şerifali'de. Geniş bahçesi ve iki, katlı iç mekanı ile parti ve organizasyonlar için hizmet veriyor. Bir parti evi olarak etrafı açık, ferah olması artı bir özellik. Güler yüzlü personelleri de alkışı hak ediyor... Bahçede çocuk oyun parkı, zıplama alanı ve organik bahçesi bulunuyor. Sade dekorasyonu ile bahçeye bayıldığımı söyleyebilirim. Tabi ki bol bol fotoğraf çektirdik. 
Thefreehugs neşeli şarkılarla bizimleydi. İki kişilik dev orkestra! Partide sandalye kapmaca oyunu da oynadık. Anneler oyun oynamayı iyi biliyor!
soobe online alisveris acildi

Soobe online alışveriş sitesi açılış partisinde harika vakit geçirdik. Partiyle ilgili paylaşımları #soobeonlinealisverisparti #soobeonlinealisverisacildi hashtagler ile bulabilirsiniz. 
Siz de soobe.com.tr ziyaret edebilirsiniz. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..