5 Temmuz 2016 Salı

Artık Stil Danışmanınız Bir Tık Uzağınızda

Her kadın alışveriş yapmayı sever. Özellikle, alışveriş giyim üzerine olduğu zaman AVM’lerde dolaşmak, bir şey almasalar da mağazalarda kıyafetleri incelemek ve denemek hoşlarına gider. Bazen mutlu olmak için alışveriş yapan kadınlar da vardır. İhtiyacı olmadan, anlık bir beğeni ile alınıp dolabımızda, bir köşede unutulan kıyafetlerde çoktur ve çok yer kaplar. Bu kıyafetlerin bir kısmı, ya hiç bir şey ile uymaz ya modası geçmiştir ya da artık bedeni bedenimizle tutmaz. Giysi dolabımız hep kalabalıktır. Dursun giyerim diye atmaya kıyamadığımız kıyafetler, yeni kıyafetlere geçit vermez.
Peki, bu kalabalık giysi atıklarından nasıl kurtuluruz? Dolabımızı nasıl kullanışlı hale getirebiliriz? Öncelikle, gerçekten uzun zamandır giymediğimiz kıyafetleri bir kenara koyalım. Kalan kıyafetlerde nasıl kombinler çıkıyor değerlendirelim. Gerçekten çoğumuzda, kullanılmayan giysileri çıkarınca geride her duruma uygun kıyafetler kalmayacaktır. Hatta ne kadar çok kıyafetim var ve giyecek düzgün tek bir şeyim yok diyebilirsiniz.
Panik olmaya gerek yok. Sonuçta hepimizin yanında bir stil danışmanı tutacak bütçesi yok. Çoğumuz da ihtiyaç anında, yumurta kapıya dayanınca, acil durum alışverişi yapıyoruz. Ne alacağımızı bilmiyoruz, aldığımız çoğu şey uzun ömürlü giyilmiyor. Bazen sadece o anı kurtaracak bir kıyafet oluyor tek derdimiz ve yanlış alışveriş yapıyoruz. Tatil, davet, iş görüşmesi, ilk buluşma, gece gezmesi için dolabımızda olması gereken kıyafetleri hep son anda alıyoruz ve tercihlerimiz yanlış olabiliyor. Çoğunlukla ne almamız gerektiğini, nasıl kombinlememiz gerektiğini bilmiyoruz. Çaresiz AVM’lerde mağazalar arası mekik dokuyoruz.
Artık bilinçsiz alışveriş günleriniz bitiyor. Her durum için nasıl kıyafetler seçmeniz gerektiğini kolayca öğreneceksiniz, kolay ve keyifli alışveriş yapabileceksiniz. Netmoda.com sayesinde stil danışmanınız bir tık uzağınızda. İhtiyacınız olan kıyafet çeşitlerini ve kombinleri bulabilirsiniz. Netmoda.com bununla da kalmıyor, çoğumuzun çok severek kullandığı kot pantolon için, vücudumuza daha uygun tercihler yapabilmemize yardımcı olması amacıyla sitede bir infografik paylaşılmış. Gerçekten çok faydalı bilgilerle kısa/uzun bacaklı, geniş kalçalı, sporcu bünyeli ve yuvarlak hatlı bayanlar için uygun kot pantolon seçimi hakkında tüm kadınları bilgilendiriyor.


1 yorum:

  1. bootcut zaten benim en sevdiğim jean pantolon modelidir .-))

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..