27 Haziran 2016 Pazartesi

Yenidoğan Fotoğraf Çekimi - Abla Kardeş

İkinci bebekte yenidoğan fotoğraf çekimi daha hamile iken hayal ettiğim şeylerden bir tanesi idi. Badem kızımın doğumunda hastanede birkaç fotoğraf haricinde çok büyük bir arşivimiz yok. Berke'nin hastane çekimleri, yenidoğan fotoğraf çekimi oldu, hem de ablasıyla!

abla kardeş

Düğün, doğum, mezuniyet gibi özel zamanlarda fotoğraf çekimi için bir profesyonel ile çalışmanın önemini çok iyi bilirim. Düğünüme ait fotoğraf ve video çekimlerini düşünürsek :)) Neyse ki düğünden önce Zümrüt'e gidip fotoğraf çektirmişiz :) Neyse yıllar geçtikçe biz de tecrübe kazanıyoruz diyelim :)
yeni doğan


blogger anne


yeni doğan bebek
Doğum ve bebek çekimi bence çok daha özel. Tanıdığınız, güvendiğiniz yada tavsiye aldığınız bir kişiyi bulmanız gerekiyor. Ben bu yönden çok şanslı idim: Çok sevdiğim, canım arkadaşım Alev  #3Aphotography hamilelik duyurusu fotoğraflarımı, 9. ay çekimlerimi, hastane ve yenidoğan fotoğraflarımı öyle güzel yaptı ki ben de arkadaşlarım da ba-yıl-dık!  
blogger anne







Sevgili Alev'in elinden hastane odası çekimleri daha önce yazmıştım. Linke tıklayarak görebilirsiniz. 
Bebeğimiz Berke doğduktan iki hafta sonra çekimler için Alev bize geldi. Yenidoğan çekiminde kullandığı malzemeler ile. 
Mavi renkli bulutlu abla kardeş şapkalar @hanimzade'den, turuncu tulum @yumakyunler'den, ponponlu ve beyaz şapka-şort takım Nazmiye abladan hediye. 
Yenidoğan Fotoğraf Çekimi
Bebeği bol bol soyduk, bez üzerine şort yada sadece şapka ile çekim yaptık. Çekim aralarında battaniye ile sardık, hiç üşütmedik. Malum mart ayı içinde idik.

Ablasının da gönlünü yaparak, son derece keyifli bir çekim günü oldu. İyi ki fotoğraflarımızı sen çekmişsin Alevcim, teşekkürler...










3 yorum:

  1. Oyyyy maaşallah yenir bunlar yaaa ponpon kuyruğunu sevsinler.
    Rabbim daima güzelliklerini yaşamanızı nasip etsin sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. oy oy yerim ben abla kardeş onları maşallah ne güzel bir çekim olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. maşallah kostumlerıne bayıldım ufaklıgın allah nazarlardan korusun ıkısınıde cnm sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..