15 Haziran 2016 Çarşamba

Ender Saraç ile sağlıklı beslenme üzerine

Geçtiğimiz günlerde sağlık, doğru beslenme ve yenilikler hakkında bilgiler almak üzere Ender Saraç ile bir araya geldik. Malum yaz da geldi, hepimizde bir fit olma sevdası... Bir de benim doğum sonrası toparlanma heyecanım derken bu toplantıya tabi ki katıldım.

sağlıklı beslenme
Ender bey ile önce sağlıklı beslenme hakkında konuştuk. Chia tohumu, sebzeli mini börek, manda yoğurdu, kırmızı biber, bol yeşillik derken bazı tüyolar da aldık. Ender bey düzenli spor yapmanın sağlıklı beslenme gibi önemli olduğunu söyledi. Spor yaptıkça mutluluk hormonlarının salgılanması da artıyor. Egzersiz, zayıflamaktan önce kas kaybını azaltır, yağ yakımını hızlandırır dedi. 
Tatlı krizleri için tarçın öneriyor.
Ender Saraç ile sohbet ederek biz de böyle birkaç tüyo aldık. Sağlıklı yaşam ve spor için motive olduk diyebilirim. 
Aynı gün bir de yeni bir uygulama olan ZELTIQ COOL tanıtımı yapıldı.
Zeltiq CoolMini gıdı, diz kapağı, omuz çevresi gibi bölgelerde biriken yağlardan kurtulmak için geliştirilmiş bu uygulama bahsedilen bölgelerde etkin bir sonuç vaad ediyor. 
Kiloları verdiniz, egzersize devam ediyorsunuz diyelim, vücutta belli bölgelerde görülen bu yağ birikintileri sporla yada diyet yaparak atamıyorsunuz. Ameliyat ve cerrahi müdahale hem risk hem de maddi açıdan zorlayıcı görünüyor. Bu durumda Zeltiq Cool, zayıflama cihazlarının ulaşamadığı bu bölgelerle ilgili sıkıntılarınıza çare olabiliyor.
Zeltiq Cool Harvard Üniversitesi bilim insanlarınca geliştirilmiş FDA onaylı ve patentli!
gıdı nasıl gider

  • Zeltiq CoolMini nasıl çalışıyor?

Başta gıdı olmak üzere küçük bölgelerde biriken yada yapısal olarak var olan yağları soğutarak etkisizleştiriyor. Vücuttan doğal biçimde atılmasını sağlıyor. 

  • Zeltiq CoolMini nasıl uygulanıyor?

Yaklaşık 1 saat süren işlem sırasında acı hissi olmuyor, sosyal hayat aynen devam ediyor. İşlem sonucu 30 gün sonunda alınmaya başlıyor. İkinci ayın sonunda gözle görülür bir iyileşme sağlanıyormuş.

  • Zeltiq CoolMini kimler için uygundur?

Hamileler hariç her yaşta, cinsiyette ve kiloda uygulanabiliyor.

  • Zeltiq CoolMini uygulama bedeli nedir?

Uygulama seansı 750 USD imiş. 1 yada 2 seans uygulama gerekebiliyor.

Siz de bu mini bölgelerdeki yağlanmalardan şikayetçi iseniz Ender Saraç Hay Sağlık Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..