7 Ocak 2017 Cumartesi

2017 moda trendleri

Her yıl değişen moda akımlarını siz de yakından takip ediyor musunuz? 2017 sonbahar - kış sezonu için dolabınızda yeni ürünlere yer var mı? Demode giyecekleri eleyip trend parçalara yer açmanın zamanı geldi de geçiyor bile.
elele moda haberleri


Dünyaca ünlü markaların İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonları moda meraklılarıyla çoktan buluştu bile! Ralph and Russo 2017 İlkbahar - yaz sezon koleksiyonunu 2016 yılında tanıttı. Paris Moda Haftası kapsamında tanıtılan koleksiyon romantik detaylarıyla dikkat çekiyor.
Michael Kors 2017 İlkbahar - Yaz çalışması güç ve feminenlik ön planda olan bir reklam kampanyası ile tanıtıldı. Maria Testino'nun objektifinden yaz mevsiminin sıcaklığı hissediliyor.
elele moda haberleri

Kabarık montlar

Bu kış yine puf puf kabarık montlar popüler. Hepimizin sevdiği sıcacık tutan kabarık montlarda orjinal desenler ya da düz renkler tercih edebilirsiniz. Şapkasında kürk detayı da varsa artık 2017 kış modasına uygun selfie fotoğraf paylaşımları için hazırsınız!

Palto ve Kabanlar

Kışın en önemli parçalarından biridir paltolar. Her dışarı çıktığınızda ihtiyaç duyarsınız. Hem modaya uygun hem de trend olması önemli elbette... Suni kürk ceketlerde de desenler ön planda bu sezon. Salaş kabanlar için dolabınızda yer açtınız mı?

Takımlar

Ekose desen ve çizgili takımlar ile maskülen görünüm yine moda! Fular, kolye, küpe ile tamamlayabileceğiniz gibi kravat bile kullanabilirsiniz. Kahve ise takımlarda en çok kullanılan renklerden.

Kadifeler

Elbiselerde, bluzlerde ve pantolonlarda bu yıl bol bol kadife görmeye başladık. Retro bir görünüm katan kadife elbiseleri ben de çok seviyorum. Kombinlerinizde kadife kullanmak istemiyorsanız süet de tercih edebilirsiniz.

Koleksiyonlarda en çok dikkatimi çeken parçalardan bir tanesi de 90'lı yılların modası olan Sweatshirt ... 90'lı yıllarda hangimiz sweatshirt giymedik ki :) 
Ben ilk sweatshirtümü aldığım günü bile hatırlıyorum!!! Çocukluk çağlarımda çok da sevdiğim parçalardan bir tanesiydi. Bu sezon da dolabımda birkaç tane sweatshirt ekledim. 

Siz de trendler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Elele'de moda haberlerine göz gezdirebilirsiniz. Güncel haberleri ve yeni moda trendlerini kaçırmamış olursunuz. 






2 yorum:

  1. şöyle güzel yakası kürklü bir uzun palto arıyorum bu sezon için onların hiç modası geçmiyor neredeyse...

    YanıtlaSil
  2. Salaş kabanlar benimde favorim :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..