17 Ocak 2017 Salı

Cottonbox'ta Yenilik Var

2017 yılına yeniliklerle girmek isteyen, hedefler belirleyen bir biz değiliz. Markaların da yeni yıldan beklentileri ve atakları var elbette. Çok sevdiğim markalardan Cottonbox da yeni yıla yeniliklerle girmeyi tercih edenlerden. Cottonbox yeni koleksiyonu ve online satış sitesi ile yeni yıla yeniliklerle girdi.

Cottonbox lansman

Kaliteli malzeme ve özel tasarımları ile evimizin vazgeçilmezi Cottonbox ürünlerine seçkin mağazalardan kolayca ulaşabiliyorduk. Artık mağazaya gitmeye gerek kalmadan tek bir tık ile alışveriş yapabileceğimiz bir sitesi var: cottonbox.com.tr 

Yeni yıl öncesi bu güzel haberi ve yeni koleksiyonu bizimle paylaşan Cottonbox markası yetkilileri ile Park Hyatt Maçka Palas'ta bir araya geldik. Lansmanda 2017 ev tekstili trendleri, markanın online satış stratejisi, yeni ürünleri ve yeni yıl hedefleri hakkında bilgi aldık. 
Cottonbox lansman

Modada yaşanan akımları ev tekstiline yansıtan Cottonbox, 2017 Sonbahar&Kış Koleksiyonunda flanel kumaşlar, mandala desenler, etnik çizgiler, soft unsurlar ve sakin renklerle yepyeni bir koleksiyon hazırlamış. 
Cottonbox markasının benim ve evim için özel olmasını sağlayan sebeplerden bir tanesi de ürünlerin kalitesi! Tüm ürünlerde pamuk ipliği kullanılıyor. 

Yeni koleksiyonda dikkatimi çeken diğer detaylar da şöyle;
Patchwork desenlere yer verilmiş,
3D baskılı tasarımlar
Kış geceleri için yumuşacık battaniyeler,
Dantel ve güpür detaylı ürünler...
Cottonbox online satış

Yeni koleksiyon dışında online satış sitesinin açılması da harika haber, öyle değil mi? 

Cottonbox kalitesiyle özgün desenler, bebek odasından yatak odasına, banyo grubundan genç ve çocuk odasına kadar çeşitli ürün yelpazesindeki ürünlere ulaşmak artık çok kolay.

Yeni koleksiyon ve satış sitesi başarılarınıza başarı katsın Cottonbox...









2 yorum:

  1. Daha önce,bizimde bir toplantımıza sponsor olmuştu. Gerçekten güzel ürünleri var.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..