19 Ağustos 2015 Çarşamba

Hasbro'dan DohVinci

Çok sevdiğimiz Play Doh oyun hamurları ile tanıdığımız Hasbro, şimdi de  yepyeni markası DohVinci ile gönüllere taht kurmaya hazırlanıyor. 

Yepyeni DohVinci markasının tanıtımı ağustos başında Tuba Ünsal'ın, basının ve biz blogger annelerin de katılımıyla Bebek Kitchenette'de yapıldı. 

Blogger anneler

Özel yapısı ile farklı yüzeylere üç boyutlu uygulanabilen DohVinci annelerin çok ilgisini çekti. Basın toplantısı sırasında DohVinci ile yapılan ve her aşamasını izleyebildiğimiz çok güzel bir pano hazırlandı. Ben de kendi eserimi yapmak için sabırsızlandım elbette.
DohVinci Türkiyede

Özel tasarım aleti yardımıyla kolayca uygulanan DohVinci ele yapışmıyor. Tabi yüzeylere de...
Yumuşak dokusu ve canlı renkleri ile sınırsız tasarım fırsatı sunuyor. Hem de Hasbro güvencesi ile.
DohVinci Türkiyede

Hayal gücünü geliştiren, el ve parmak becerileri için çok önemli oyun hamurlarına farklı bir boyut getiren Hasbro DohVinci markasını Türkiye'de çok yakında satışta olacağını duyurdu. Toplantı sonrası biz de bu farklı ürünü denedik. Ben bir ahşap tabak süsledim. DohVinci'nin bir güzel özelliği de 24 saat sonra tamamen kuruyarak, dekoratif bir hatıraya dönüşmesi!
DohVinci setlerinde de bulunan fotoğraf çerçevelerini, takı ağaçlarını, saksıları, kalemlikleri, mücevher kutularını süslemek çocuklar için de çok heyecanlı olacak. 
  DohVinci Türkiye  


Hasbro hakkında:
1984 yılından beri Türkiye'de. En çok sevilen Hasbro markalarından; Monopoly, Tabu, Star Wars, Play-Doh, Playskool, Minişler, Furby ve My Little Pony










4 yorum:

  1. Ne kadar güzelmiş bu bu tarz oyunlar sayesinde çocukların hem el becerileri hem de hayal güçleri oldukça yaratıcı hale geliyor ne kadar hüzel :)

    YanıtlaSil
  2. Bayıldım ben bu etkinliğe.. Keşke Ankara'da da olsa :)))

    YanıtlaSil
  3. hasbro candır. :) Kerem kuzu monopoly hastası

    YanıtlaSil
  4. Cocuklar icin bayagi dikkat cekici birseye benziyor anneleri bile etkilediyse tamamdir bu is :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..