22 Kasım 2016 Salı

evde yeni yardımcı

Ev işlerini yapmayı çok sevenler vardır -belki- ama ben onlardan değilim... Ev işlerini minimum seviyede yapabilmek için bazı yardımcılardan destek alıyorum. Kimi zaman evimizin parçası yardımcımız kimi zaman da elektronik eşyalar!


Bebeğimin doğumunda evimize katılan yeni elektrikli süpürgemiz Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXETR de bu yardımcılardan bir tanesi. 
Doğumum bizim planladığımız tarihten önce gerçekleşince elektrikli süpürgemiz de eve biz hastaneye gittiğimiz gün gelmiş oldu. Yani yeni elektrikli süpürgemiz Berke ile aynı gün katıldı ailemize. 
Electrolux UltraCaptic kullananlar

Doğum yaklaşırken halı yıkamalı büyük çeyiz süpürgemi taşımayı bırakın sürüklemem bile imkansız hale gelmişti. Halı yıkama özelliğini de hiç kullanmamıştım!! 

Diğer taraftan bir de toz torbasız elektrikli süpürgem vardı ama o da çözüm olmadı çünkü filtresi tıkandıkça süpürgenin emiş gücü düştü ve bu filtreleri temizlemek çok zor olmasının yanı sıra yerden çektiğimiz tozlara ve ev akarlarına temas etmek zorunda kaldık. Tüm bu sorunları çözmek için Multi Siklon teknolojisi çıktı. Siklon teknolojisi tozu havadan çok iyi ayrıştırdığı için temiz hava çıkışı sağlıyor ve süpürgenin emiş gücü hiç düşmüyor. Artık tek yapılması gereken toz haznesini çöpe dökmek.
Electrolux elektrik süpürgesi

Gelişen teknolojiye uygun, sessiz, hafif, daha güçlü emiş gücü ve kolay temizlenen haznesi ile tercihimiz  Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXETR oldu.

Elektrik süpürgesinin yüksek sesinden ve ağırlığından hoşlanmayan benim için daha iyi bir doğum hediyesi olabilir miydi? Aslında büyük bir araba da güzel bir hediye olurdu :) İhtiyaçlarımız doğrultusunda şansıma süpürge çıktı :))
Lohusalık döneminde evde yardımcılar çok olduğundan hiç kullanma şansım olmadı. Evimize gelen bol misafirler sayesinde Bade odasını süpürmek için kullandığında tipik bir oğlak burcu kızım olduğunu daha iyi anlamış oldum :) 

Eşim de bebeğimizin doğumundan beri ihtiyaç oldukça süpürge yapıyor ve eskisinden çok daha iyi olduğunu söylüyor. Her süpürme sonrasında haznesini temizliyor. Çünkü çok kolaymış!
bahar temizliği

Electrolux UltraCaptic az yer kapladığından giyinme odasında kendine küçük bir köşe edindi bile! Varlığı yokluğu belirsiz sessizce çalışmayı bekliyor :)

Yeni süpürgem hafif olduğundan ve çok fazla ses çıkarmadığından artık ben de evi süpürmeye sıcak bakıyorum :) Elektrik gücü ayarlı sapı kolayca uzayıp kısalıyor. Koltuk kenarlarını temizleme aparatı ile rahatlıkla dar yerleri temizliyorum. 

Evimizin yeni yardımcısını hepimiz çok sevdik. Gürültüsüz, yüksek emiş gücü ve kolay temizlenen haznesi ile çok yer tutmayan Electrolux UltraCaptic size de tavsiye ederim.




1 yorum:

  1. Arnica Sulu Süpürgem geçen hafta yandı :) yeni sessiz çalışan hafif bir süpürge ararken yazın karşıma çıktı.
    Bir bakayım hafta sonu.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..