8 Kasım 2016 Salı

çocuklar Stokke ile büyüyor

Stokke markasını tanırsınız. Kalite ve konfor denince ebeveynlerin tercihi. Mama sandalyesi, puset, ana kucağı, bebek odası ürünleri üreten Stokke bizim de tercih ettiğimiz markalar arasında tabi ki. Geçtiğimiz günlerde Berke ile  Stokke lansmanına katıldık. 


Berke ile gözümüze takılanlar:

Yüksekliği ayarlanabilen, ebeveyne ve dışarıya ayrıca döndürülebilen Stokke Xplory bebek arabasının konforuna diyecek yok! Stokke pusetleri doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Rahat döndürme sistemine sahip, yüksekliği ayarlanabilen ve yenilikçi pusetlerden bizim tercihimiz Stokke Xplory bebeğinizle göz teması ve bağlantı kurarak dünyayı birlikte keşfedebilirsiniz. 
Stokke Scoot modeli de incelemeyi unutmayın.


Bebekler ve çocuklar için uzun süre kullanılabilecek Tripp Trapp Sandalye yemek masasında bebeğinizin ve çocuğunuzun size eşlik edebilmesini sağlıyor.Derinliği ve yüksekliği ayarlanabiliyor. Çocuklara yönelik olan ilk ürün olan Peter Opsvik tarafından tasarlanan ikonik TrippTrapp®  sandalyesi 1972 yılında piyasaya sürülmüş.



Stokke Sleepi yatak, Stokke taşıyıcılar, Stokke katlanabilir küvet de yine çok beğendiğimiz ürünlerden. Hem bebeğin hem ebeveynlerin konforu ve ihtiyaçları ön planda tutulmuş. Yüksek kaliteli malzemeler ve işçilikle üretilmiş işlevsel, zarif bir bebek odası mobilyaları konsepti Stokke ile mümkün.

Bebekleri ve çocukları her zaman ön planda tutan ve buna yönelik tasarımlar yapan Stokke ürünleriyle bebekler daha mutlu ve huzurlu büyüyorlar. 
Stokke çocukların güvende ve mutlu hissetmeleri için sevdikleri ile iletişim halinde olduklarını bilmelerinin son derece önemli olduğunu bilmektedir.


Stokke markasına ait ürünleri tüm Joker mağazalarında inceleyebilirsiniz. Joker online alışveriş sitesinden de tabi ki!!!






1 yorum:

  1. Malum teyze olacagim icin, arastrmalar yapiyorum :) bu urunler de cok hosuma gitti. Tesekkurler 😊👍

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..