29 Kasım 2016 Salı

balık burcu bebeği özellikleri

Bir kova burcu kadını olarak çocuklarım da kova burcu olsun istemiştim. Ama olmadı :) Bir tanesi kovadan önceki burç Oğlak, diğeri de kovadan sonraki burç Balık!!! Tahmini doğum tarihini öğrenince hemen balık burcu bebeği özelliklerini araştırmıştım. 

balık burcu bebeği

Araştırmalarım ve deneyimlerim sonucu sizinle de paylaşmak isterim:

Balık Burcu Bebeği Özellikleri


  • Duygusallığı ile öne çıkan balık burcu bebekleri de hassasiyetleri ve göz kenarında duran yaşları ile kendini belli ediyor. Çok sulu göz olmasa da duygularını gözlerinden anlayabilirsiniz onların.
  • Sevilmeyi, kucakta gezmeyi, sarılmayı çok sever balık burcu bebekleri. Berke de tabi ki ilgiyi ve hatta mıncıklanmayı çok seviyor. Özellikle de güzel ablalar yapıyorsa bunu mest oluyor.
  • Yemek yemeyi ve uyumayı da sever balık burcu bebekleri ama kendileri istiyorsa!!!
  • Bebeklerin genel olarak altıncı hislerinin kuvvetli olduğuna inanıyorum. Seven insanı hemen anlıyorlar minik yürekleri ile. 
  • Kurallar balık burcu bebeklerine göre değil... Onun ihtiyaçlarına göre uyku ve beslenme saatini düzenlememiz gerekiyor... Disiplin benden uzak dursun diyor küçük balık :)
  • Duygularını açıklıkla yaşar. Gözlerinden yaşlar geliyor ve ağlıyor iken sıcak bir gülümse bürünebilir yüzüne.
  • Hassas ve sakin bir yapısı olan balık burcu ailesiyle güçlü ilişkiler kurmak için çoooook sevgiye ihtiyaç duyar. Yüzüne güzel bir gülümseme kondurur sevildiğini anladığında...


Balık burçları için alçak gönüllü ve hayalperest derler. Alçak gönüllü olması ne güzel bir özellik. Hayaller kurmayı sevmesi de çok güzel. Sezgileriyle hareket edermiş balık burçları. 

Değişken yapısıyla tanındığı için ileride edindiği arkadaşlarına şimdiden kolaylıklar diliyorum annesi olarak...

Albert Einstein, Vivaldi, Salvador Dali, Gabriel Garcia Marquez de balık burcunda doğan yaratıcı, sanatçı ünlüler...

balık burcu bebeği


İyilik dolu kalbinle gülümsemeler saç her zaman etrafına güzel bebeğim...
Not: Bebeğim bu fotoğraflarda 3 aylık / Fotoğraflar makyajdunyam Duygu'nun kamerasından...





2 yorum:

  1. Kızımda bende balık burcuyuz:) sulu gözlülük ve hassas olma konusunda fazlaca sikayetciyimdir :)) özellikle belirtmek isterim ki balık burcu erkekleri kadınların gönlünü Feth etmeyi çok bilirler ideal eş oldukları söylenir;) bahtı güzel olsun

    YanıtlaSil
  2. balık burcu erkeği iyidir hoştur ama karakterleri gerçekten çok farklılık gösterir elifcim kimi pofidik bir yunus balığı iken kimi de piranha olabiliyor :-))) berkecik minnoş bir japon balığı kıvamında henüz :-)))

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..