21 Ekim 2020 Çarşamba

Bir ayda gelen yatak ve yastıklar

 En son ne zaman yatak ya da yastık siparişi verdiniz? Biz birkaç hafta önce yenileme yaptık, artık zamanı gelmişti... Evlenirken de biz değil de anlamlar bu alışverişi yaptığı için hatırlamıyor olabilirim belki ama mağazada yatak siparişi verip alıp gidilmiyormuş.

yataş kullanıcı yorumları


Yeni evle beraber bazı eşyaları da yenilemek gerekti. Bunlardan büyük olarak yatak ve yastıklar için Yataş’ı tercih ettik. Özel bir sebebi var mıydı? Hayır yoktu tabi! Bilinir ve yılların markası bir de avm de direk karşımıza çıkınca giriverdik mağazaya. 

Sporcu yatağı da denilen modeli beğendik ve visco yastık sipariş verdik. Satış danışmanı siparişlerimizin yaklaşık 1 ay içinde hazır olacağını söyledi. Açıkçası ben çok şaşırdım. Yataklar siparişe özel üretime giriyormuş. Mağazadaki teşhir ürününü alıp kolumuza gidemeyeceğimiz aşikar tabi ama özel üretime girmesi de önce beni şaşırttı söylediğim gibi. 

Depo ve saklama alanı maliyetlerini de düşününce hak verdim açıkçası. Ürünler hazır olduğunda nakliye şirketi ile siparişler geliyor. Yatağı anladım da yastıklar ve hatta bornoz da siparişe özel üretiliyormuş! Yaklaşık 3 haftada gelen yatak ve yastıklardan sonra bornozun teslim edilmesini de merakla bekliyoruz! Bornozu da siparişe özel mi üretiyorlar anlamak zor! Madem özel üretiyorlar bari nakışla isim işlemek gibi bir jest yapsalarmış iyi olurmuş, ne dersiniz?


Bu yazımda vurguladığım gibi yatak, yastık gibi ihtiyaçlarınız varsa aman diyeyim son dakikaya bırakmayın. Üretim ve teslim süresi olarak ortalama bir ayı baz alın. Bizim acelemiz yoktu neyse ki ama olsaydı sıkıntı olurdu yani...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..