26 Ekim 2020 Pazartesi

Çay saatinin sürprizleri Beyaz Fırın’dan

Sabah kahvaltısında çaysız olmaz diyenlerdenim. Kayınvalidem de hem sabah hem de akşam üstü çay saati yapmadan duramaz. Malum taşındıktan sonra yardıma geldiler bize, ben de her gün beş çayı hazırlamaya gayret gösterdim. 

Çay saati Beyaz Fırın


Gün içinde yorulduğumda ya da yemekler hazır olduğunda bir kahve keyfi yaparım. Kayınvalidem ev yerleştirmede öyle azimli öyle programlı olunca bana da ona moral motivasyon ve enerji yüklemesi için çay masası hazırlamak görevi düştü. Hem de jest olsun istedim. O gün kekimi yapmıştım ama acaba yanına başka ne çıkarsam diye düşünürken kapı çaldı! Kargo geldi! Kayınvalidemin kısmeti benim de halis niyetim birleşince Beyaz Fırın lezzetleri masamıza konuk oldu! 

beyaz fırın sipariş


Beyaz Fırın sadece İstanbul’da hizmet veriyor biliyorsunuz. Artık Türkiye’nin her köşesine lezzetleri ulaşsın diye kargo ile siparişe başlamış. Paketli Beyaz Fırın lezzetlerinden internet sitesi aracılığıyla sipariş vermek çok kolay.

çay sofrası sunum


Benim çok sevdiğim acıbadem kurabiye bu lezzetlerden bir tanesi! Beyaz Fırın da gerçekten bu kurabiyeleri harika yapıyor! Krik kraklar tam çay yanında atıştırmalık, üstelik yulaflı! Yuvarlak galetalar de uzun süre tazeliğini koruyor. 



Kırmızı masa dekorasyonu ile de iyice iştah açıcı oldu, ne dersiniz? 

Badeciğim ve babaannesi sofraya bayıldılar. Bu güzel çay molası sonrasında ev yerleştirme işlerine hızlıca ve bol motivasyon ile dönüş yaptık ve kayınvalidemin de yardımıyla 1 hafta içinde tamamen yerleşmeyi başardık. Allah hepsinden razı olsun. 




1 yorum:

  1. What's up, of course this post is truly pleasant and I have learned lot of things from it about blogging.
    thanks.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..