21 Eylül 2015 Pazartesi

en sevdiğimiz kutu oyunları

Çocuklarla kaliteli zaman geçirmek hakkında ne çok konuşuyoruz, ne çok okuyoruz... Ne kadar kaliteli vakit geçiriyoruz peki düşünüyor muyuz? Onların açısından mı iyi vakit yoksa bizim için mi? Bizim evde hep beraber eğlenceli zaman geçirmek için ilk tercih kutu oyunları 

Kutu oyunlarını ailecek oynuyoruz. Hep beraber eğleniyoruz. Bazen kazanıyor bazen kaybediyoruz. Kaybetmeyi öğrenmek de önemli, öyle değil mi? Oyunlarda her zaman kazanan taraf olması çocuk için de doğru değil. Sizden başka birisiyle, bir arkadaşı ile oyun oynadığında ne yapacak? Yenildiğinde ağlayacak mı yoksa kabul edecek mi? Biz adil bir şekilde oynayarak bazen kazanması bazen kaybetmesi için ona fırsat sunuyoruz. 
Akşamları yemek sonrası ailecek bir kutu oyunu oynamak hepimize iyi geliyor. Biz de günün stresinden uzaklaşıyoruz bu sayede...
En sevdiğimiz kutu oyunları ise Bil Bakalım Kim, Tombala, Jenga ve Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler 
Daha fazla kutu oyunu için oyuncak sitelerini araştırabilirsiniz. Çocuğunuzun ve ailenizin ilgilerine uygun eğlenceli oyunlar keşfedebilirsiniz.
Oyuncak denizi,  oyuncak alışverişi, kutu oyunu
Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler kutu oyununu biz internette bulduk ve çok da beğendik. Kızma Birader benzeri ama Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler ile bir hikaye çerçevesinde hazırlanmış bu oyunda cüceler çeşitli engelleri aşarak Pamuk Prensesin partisine ulaşmaya çalışıyorlar. Yeni oyunlara, yeniliklere açık olmak gerek :)
Pamuk Prenses ve yedi Cüceler,  kutu oyunu,  oyuncak alışverişi, kaliteli zaman
Hafta içi bir akşam Bade'nin arkadaşları geldi bize, oyunlar oynadılar. Tatlı dört kızın favorisi ise Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler oyunu oldu.





5 yorum:

  1. Kutu oyunları aile ile de oynandığı için keyifli ve eğlenceli oluyor.

    YanıtlaSil
  2. Kutu oyunları çok zevkli benim favorim trivial pursuit :)

    YanıtlaSil
  3. Benim kızım çok seviyor arkadaşlarıyla oyunlar oynamayı

    YanıtlaSil
  4. kutu oyunlarına ateş de bayılıyor...birlikte oynuyoruz diye çok mutlu oluyor

    YanıtlaSil
  5. ilk defa duydum tanıdıklarıma önereceğim :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..