15 Eylül 2015 Salı

Ana Sınıfı için hazırlıklar #1 Okul Çantası ve Beslenme Çantası

Okulların açılması ertelenince tatilden dönüşte okul alışverişi için bol zamanımız oldu. Bu yıl ana sınıfına başlayacak olan Badem kızım için okul alışverişleri yapıyoruz. Okul alışverişi denince ilk akla gelen tabi ki okul çantası oluyor.


Okul çantası seçerken anne kız olarak bazı kriterlermiz var elbette. 
İşte benim çanta seçiminde önceliklerim:
- sağlıklı malzemeden üretilmiş olması
- kullanışlı olması
- fiyatının uygun olması 
- lisanlı ürün 
Badem kızım için ise üzerinde hangi karakterlerin bulunduğu önemli. 
Bu yıl favorimiz Karlar Ülkesi / Elsa ve Anna

En beğendiğimiz desen ve modeli mağazalardan ve internetten araştırdık. En uygunu ofix.com da karşımıza çıktı. Daha önce de alışveriş yaptığımız ofix sitesinde pek çok kırtasiye ürününü ve lisanslı çanta çeşitlerini bulabiliyorsunuz. Uygun fiyat ve sorunsuz alışveriş özelliği ile size de tavsiye edebilirim. Online alışveriş sitelerinde en sevdiğim özelliklerden biri de aynı gün kargo yapılması ve kargo takip numarasının cep telefonunuza mesajla gelmesi... Ofix'te de bu uygulama olduğu için çok memnun kaldım.
Okul ihtiyaçları denince aklınıza ne geliyorsa Okul kırtasiye bölümünde kategoriler halinde ve uygun fiyatla görebiliyorsunuz. okulanelazım kodu ile alışverişlerinizde %10 indirim alabiliyorsunuz. Üstelik ofix alışverişleriniz ile Vialand biletlerinde %25 indirim de kazanabiliyorsunuz.
Bizim öncelikli ihtiyacımız ana sınıfı için çanta ve beslenme çantası olunca hemen sipariş verdik. 


Okuldan ihtiyaç listesi geldiğinde tekrar bir fiyat araştırması yapacağım kırtasiye ile ofix arasında... 


Neden lisanslı ürün tercih ettiğimize gelince;

Lisanslı ürünler üretimden sonra sağlık testlerine tabi tutulurlar ve üretici firmadan bu testlerin sonuçlarını talep edebiliyorsunuz, hatta çoğu firma internet sitesinde test sonuçlarını yayınlıyor. 
Çocuklar sevdikleri karakterin bluzu, eteği, çorabı, çantası her ürününü almak istiyor ancak bazı firmalarda ne koşulda üretildiğini bilmediğimiz, zararlı maddeler içerebilen ürünler olabiliyor. Bu konuda sorumluluk ebeveynlere düşüyor. 




5 yorum:

  1. Keremciğim daha karar veremedi nasıl çanta alacağını siteyi inceleyeyeim bende

    YanıtlaSil
  2. En sevdiğim zamanlar ben de bayılırım kırtasiye alışverişine :)

    YanıtlaSil
  3. ah zamanında ne seçmiştim bunları şükür atlattık salimen size de kolaylıklar diliyorum Elifcim :-)) Badoşa güzel bir sene olsun :-))

    YanıtlaSil
  4. Bu Elsa'yı utanmasam ben alacağım zaten, ne güzel şeylerini yapmışlar yahu?

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..