9 Eylül 2015 Çarşamba

Karın germe hakkında

Hemen hemen her kadının hayalidir, fiziksel olarak hoş ve estetik bir görünüme sahip olmak. Kısa sürede etkili sonuçlar veren estetik operasyonlar bugün pek çok kadın için hayallerindeki görünüme kavuşmada kurtarıcı durumunda. Fiziksel olarak hayallerine kavuşan kadının şüphesiz psikolojisi de olumlu yönde etkileniyor. Yapılan bir araştırmaya göre, estetik operasyon sonrası dış görünüşünden memnun olan kişinin genellikle kendisiyle barışık, öz güveni yüksek, iş ve sosyal hayatında yapıcı ve başarılı, özel hayatında da daha mutlu olduğu ortaya çıkmıştır.
İlerlemiş yaşına, doğum yapmasına, çok fazla kilo alıp vermiş olmasına rağmen hala dümdüz bir karna sahip olan kadına hepimiz gıpta ile bakarız. Şüphesiz azimle ve iradeyle dümdüz bir karın şekline kavuşmak mümkün ancak bu iradeyi gösteremeyenler için de bir çözüm yolu elbet var. Bu çözüm yolu da karın germe ameliyatıdır.
aylin bilgin karabulut
Hamilelik, fazla miktarda kilo alıp verme ve genetik faktörler özellikle karın bölgemizde gevşemelere ve sarkmalara sebep olmaktadır.  Başarılı bir karın germe ameliyatı ile bölgedeki fazla yağ ve sarkık haldeki cilt dokusu alınıp, karın kaslarının gerilerek sağlamlaştırılır. Ancak şunu söylemekte fayda var: Karın germe ameliyatı asla bir şişmanlık tedavisi değildir.
Karın germe operasyonu göğüs hizasının altından başlayıp tüm karın bölgesini kapsayan bir operasyondur ancak sıkı bir diyet yapmanıza rağmen göbek deliğinizin altındaki sarkık görüntüden kurtulamıyorsanız o zaman mini karın germe ameliyatı etkili ve kalıcı bir çözüm olacaktır.

Ancak her operasyon bir risktir, bu riskleri almadan önce çok iyi araştırma yapmanız gerekir. Bu tarz operasyonlarda ucuza kaçmak risklerin bir bölümünü baştan kabul etmek anlamına gelecektir. İşinin uzmanı bir estetik ve plastik cerrahla riskleri minimize ederken hayallerinizdeki görünüme daha rahat kavuşacağınızdan hiç şüpheniz olmasın…

1 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..