29 Eylül 2015 Salı

Papionella babetlerimiz

Tatlı mı tatlı kızlarımız tatlı oldukları kadar da süslü değil mi! Çoğu zaman kıyafetlerini kendileri seçerken uyumu yakalamayı da ihmal etmiyorlar. Ayakkabı için de uyum elbette çok önemli...

Yakın zamanda tanıştığımız Papionella babetler tam da bizim ihtiyacımıza göre! Nasıl mı?
Tak çıkar fiyonkları ile istediğimiz her kıyafete uyum sağlıyoruz. Ayrıca ayakkabı fiyonklarını aynı renk tokalar ile kombin yapıyoruz. 
babet modelleri
Bir çift babet ile istediğiniz renkte ayakkabınız oluyor. Papionella babetlerde süet, rugan, deri gibi malzeme seçeneği yanı sıra babetler için de krem, gri, siyah, lacivert gibi renk seçenekleri de bulunuyor. İhtiyaçlarınıza göre ayakkabınızı kendiniz tasarlıyorsunuz. İstediğiniz kadar da farklı renklerde fiyonk ve toka satın alabiliyorsunuz. 
Paionella lansman, Papionella basın
Tabi ki bu harika fikri iki güzel anne ortaya çıkarmış. Ahu hanım ve Begüm hanım ihtiyaçları doğrultusunda ulaştıkları bu fikri iyi ki de hayata geçirmişler. Üstelik ayakkabılar da çocukların ayak sağlığına uygun yüzde yüz deriden üretilerek ayak konforu ön planda tutulmuş. 
basın lansmanı, All dergisi lansman
Ahu hanım ve Begüm hanım zevkle tasarladıkları ayakkabılarını mutlulukla papionella internet sitelerinde bizlere sunuyorlar. Siparişleriniz özel keten torbası içinde size ulaşıyor. Papionella babetler gerçekten çok özel! Bir çift Papionella babetiniz varsa çeşit çeşit kombin yapabilirsiniz.
babet, çocuklar için

Bu bayramda biz de Paionella ayakkabılarımız, fiyonklarımız ve tokalarımız ile çok şık olduk. İşte birkaç Papionella pozu



Büyükler için de olsa kendime de alacağım derken Ahu hanım ve Begüm hanımdan 2016 mayıs ayında 36-40 numara koleksiyon hazırlanacağı müjdesi geldi.
Ne harika bir haber değil mi :) 
Böyle harika fikirlerini hayata geçirmiş girişimci anneleri alkışlıyoruz.






9 yorum:

  1. gerçekten güzel fikir olmuş özellikle neon turuncu kombine bayıldım ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler irem ablası daha ne kombinler var sırada :)))

      Sil
  2. Yazının sonuna doğru ya çok güzeller keşke büyükler içinde olsa diye geçirdim içimden ve bingo :))) bayıldım çok güzeller güle güle kullansın prenses :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelmiş gerçekten. Kızlara ne kadar çok alternatif var!

    YanıtlaSil
  4. Anne kiz guzel takim olur bu babetlerden :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..