4 Eylül 2015 Cuma

Türkiye’de Olmayan Markaları Nerede Bulabilirim?

Türkiye’de ne kadar güzel ve kaliteli markalardan alışveriş yapma olanağımız olsa da, çoğu zaman yabancı markaların sunduğu alternatifler de dikkatimizi çeker. Yabancı bir ülkeden alışveriş yapmak her zaman heyecanlı ve ilginç olsa da ancak bazen bu yabancı markalardan sipariş vermek yabancı dil, lojistik, güvenilirlik gibi süreyi uzatabilecek koşullardan dolayı biraz zor bir süreç haline gelebilir.

Bunun yanı sıra yabancı bir markanın sitesinden beğendiğiniz bir ürünü Türkiye’ye kargolama imkanları olmadığı için satın da alamayabiliyorsunuz. Peki o halde Türkiye’de olmayan bu yabancı markaları nerede bulabilirsiniz?

Türkiye dışında satış yapan birçok markadan alışveriş yapmak isteyen birçok insan yurtdışından alışveriş yaptığı için çoğu zaman sorun yaşamıştır. Bu sorunu yaşamak istemiyorsanız deneyebileceğiniz birçok farklı yöntem bulunuyor. Bu alışveriş sürecini en hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde sağlamak için Amerikapostam.com sizin için önerebileceğimiz ideal bir adres.

3 genç girişimcinin kurduğu Amerikapostam.com 2014 senesinden beri aktif olarak hizmet veren yeni bir platform olup, Amerika’da ki birçok mağazadan alışveriş yapmak isteyen müşterilerine piyasadaki diğer ülkeler kargo şirketlerine göre çok daha düşük fiyatlarıyla birçok alternatif sunuyor. Türkiye’de olmayan markaları bulmanıza yardımcı olan “Benim İçin Satın Al” adlı servis aracı, Amerika’dan rahat ve hesaplı bir şekilde alışveriş yapmanızı sağlıyor.
Apple, Topshop, Barnes, Best Buy, Guess, Boss, Forever 21, GAP, Calvin Klein ve bunun gibi pek çok yabancı markanın sevilen ürünlerini uygun ve hesaplı bir fiyata satın alabilmenizi sağlayan bu platformda keyifli bir şekilde Amerika’dan alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca bu platforma üye olduğunuzda ilk ay boyunca ücretsiz üye olarak sunduğu olanaklardan faydalanabilirsiniz. Hemen hemen aradığınız her ürünü bulabileceğiniz bir servis olmayı hedefleyen Amerikapostam.com yurtdışından herhangi bir alışveriş sitesinden yapmak istediğiniz alışveriş için bu sitede belirttiğiniz adrese gönderim yapıyor.
Adresinizi nasıl belirtebilirsiniz? Siteye üye olduğunuzda size özel Amerika’da bir adres belirlenerek ve temin edilerek, siparişini verdiğiniz ürünler adınıza teslim alınır ve bu süreç tamamlandığında ise size bilgisi verilir. Bu sayede Amerika’dan Türkiye’ye verdiğiniz siparişlerin gönderimi en hesaplı şekilde size ulaşır.

Binlerce çeşit ve Amerika menşeili yüzlerce markaya sahip olabilmenin en kolay yolu olan Amerikapostam.com sizi de bu yurtdışından alışveriş yapmanın en kolay yoluna davet ediyor.

4 yorum:

  1. Bak bilmiyordum iyi oldu bu siteyi öğrenmem. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. oo iyiymiş bak bu inceleyeyim ben hemen :))

    YanıtlaSil
  3. Ben burdan rahat alabiliyorum bu markaları ama Türkiye den de rahat alabilmek için güzel bir site..

    YanıtlaSil
  4. Yazını okumam iyi oldu. Siteyi incelemek lazım

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..