14 Eylül 2015 Pazartesi

Kitchen Aid Cook Processor tanıtım daveti

Eylül ayı içinde Esse'nin harikası Kitchen Aid'in yeni yemek pişiricisi Cook Processor tanıtım toplantısı yapıldı. 

Özellikle pembesine bayıldığım Kitchen Aid'in yemek pişiricisini merakla bekliyordum. Türkiye'de sınırlı sayıda satışa sunulan bu Kitche Aid üyesi de çok hamarat!
basın toplantısı, lansman, basın daveti, esse türkiye

Mutfak robotundan, elektrikli pişiriciden daha fazlasını yapabilen Kitchen Aid Cook Processor, markanın uzman şefi Maria ChiaraSereno tarafından tanıtıldı. Kesme, doğrama, karıştırma gibi işlemleri tek bir tuşla yapabilen Cook Processor ile yüzlerce tarifi deneyebilirsiniz.
Türkiye'de yalnızca 80 adet satışa sunulacak olan bu aletin satış fiyatı ise 4995 TL 
esse türkiye

''Tek Tuşla Şef Lezzeti'' sloganıyla haşlama, kızartma, buğulama, püre ve hamur karıştırma işlemlerini yapabiliyor. Akıllı telefon ve tablet uygulamaları ile yüzlerce tarife bir tıkla ulaşabiliyorsunuz.
Tanıtımda ise zeytin ezmesi, parmesanlı risotto ve zabaglione yapıldı. 



Esse:
Perakendede uzman mağazacılığın lider markalarından Esse, 1998 yılında kurulmuş bir aile şirketidir. 26 Aralık 2002 tarihinde ilk mağazasını Akmerkez’de açarak faaliyetlerine başlamış, ilk olarak mutfak ve sofra ürünlerinin yanı sıra elektrikli mutfak aletleri ile sektöre adım atmıştır. Türkiye’de birçok ilki gerçekleştiren, dünyaca ünlü markalarla tüketicileri buluşturan Esse, bu özellikleriyle Türkiye’de trend belirleyen markalardan biri olarak uzmanlık misyonunu üstlenmiştir. KitchenAid, Zwilling, ASA, Le Creuset gibi dünyanın önde gelen markalarının Türkiye distribütörlüğünü 13 yıldır istikrarlı bir şekilde sürdürmektedir. Essenso, Esse Home, Essensa gibi kendi bünyesindeki markalarının günümüz ihtiyaç ve beklentilerini özümsemiş tasarımcılar tarafından geliştirilen ürünleriyle de ev ve yaşam alanlarına değer katacak çözümler sunmaktadır.










6 yorum:

  1. çok pahalıymış ama :-((

    YanıtlaSil
  2. Gercekten harika bir ürünmüs ama fiyat daha uygun olsaydi keske :)

    YanıtlaSil
  3. Evet fiyat 1000 ila 1500 olsa hemen alacağım. Çünkü uzun zamandır bu tarz ürünlere bakıyorum. Fiyat düşse çok iyi olur.

    YanıtlaSil
  4. Evet fiyat 1000 ila 1500 olsa hemen alacağım. Çünkü uzun zamandır bu tarz ürünlere bakıyorum. Fiyat düşse çok iyi olur.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..