20 Ağustos 2016 Cumartesi

Bademlebuduk 'Barbie Uzay Macerası' filminin galasında

Barbie'nin yeni sinema filmi 'Barbie Uzay Macerası' 19 Ağustos'ta vizyona girdi. Barbie'nin Uzay Macerası filminin Zorlu Cinemaximum'da yapılan galasına ailece katıldık. Çok keyifli bir akşamın sonunda baba kız filmi izlediler.

barbie filmi
Benim de çocukluğumda severek oynadığım hatta hala daha kızımla oynayabildiğim Barbie galada bizi bekliyordu. Filmin yıldızı Barbie kızı sinema salonunda misafirlerle hatıra fotoğrafları çektirdi. Bade de Elsa ve Anna figürlü elbisesi ile hem Karlar Ülkesi hem Barbie severim mesajı verdi :) Kız arkadaşları ile da bir araya geldi Bade ve çok eğlendiler.
Barbie yeni macerasında yıldızları sönen galaksiyi karanlıktan kurtarıyor. Yıldız danslarının yavaşlaması ve ışığının sönmeye başlaması sebebiyle galaksiyi kurtarma görevi Barbie ve arkadaşlarına düşüyor. Uzay macerasında Barbie ile sadık dostu Pupcorn uçan kaykay ile evrenin derinliklerine heyecanlı bir yolculuk yapıyorlar.
blogger anneler
Eğlenceli, neşeli ve takım duygusunu aşılayan tam bir Barbie filmi! Sadece kızların değil macera içeriğiyle erkek çocukların da ilgisini çekebilir. Siz izlediniz mi?





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..