25 Ağustos 2016 Perşembe

TeknoSA Disney Collection lansman daveti

Bu hafta içi TeknoSa & Disney lansmanına Bade ve Berke ile katıldık. Disney ürünlerini yakından takip ediyoruz, malum en sevdiğimiz çizgi film ve animasyon karakterler Disney'den! TeknoSA Disney Collection lansmanında çocuklar için de özel etkinlikler hazırlanmıştı. Çocuklar harika vakit geçirirken koleksiyonu da keyifle inceledik.

blogger anneler

Türkiye'nin bir numaralı teknoloji perakende markası TeknoSA, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek mağazalarına taşıdığı Disney Collection'ı süper bir etkinlikle tanıttı. TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan ve The Walt Disney Company Ülke Müdürü Giovanni Mastrangelo'nun ev sahipliğinde gerçekleşen lansmana Minnie ve Mickey Mouse da katıldı. 
blogger anne

Çocuklar ile Disney Collection ürünlerini de inceledik. Disney ürünleri bizden tabi ki TAM not aldı. Eğer 6 yaşında bir kızınız varsa Karlar Ülkesi karakterleri ve kostümleri ile ilgili tüm yenilikleri takip etmek durumundasınız :) Elsa kostümlerine bayıldık.

Etkinlik sırasında Bade harika bir kolye tasarladı. Özel bir kağıda yaptığı çizimi fırında kalıp haline getirerek ortaya çıkardığı kolyesini çok seviyor! Günün hatırası olarak takı kutusuna yerleştirdi. 
ünlü blogger anneler

Peluş oyuncaklar ve Disney karakter figürleri tasarım ve kalitesiyle kendini belli ediyor. Kızlar için prenseslerin saç aksesuarları da çok güzeldi. Seçili TeknoSA mağazalarında koleksiyon satışa sunulacak. Bu mağazalardan bir tanesi de İstinye Park TeknoSA mağazası.
Türkiye genelinde 31 ildeki 71 TeknoSA mağazasında, 100-150 metrekarelik özel alanlarda satışa sunulan Disney Collection ürünleri arasında oyuncaktan kıyafete, peluştan kırtasiyeye, kostümden ayakkabıya, 6 farklı ana kategoriden 300'ü aşkın ürün çeşidi yer alıyor. 
ünlü blogger anneler

The Walt Disney Company tarafından ABD'de tasarlanan koleksiyon ürün grubunda Mickey ve Arkadaşları, Disney Prensesleri, Karlar Ülkesi, Disney/Pixar Arabalar, Aslan Koruyucular, Oyuncak Hikayesi ve daha fazlası bulunuyor. 
TeknoSA yetkilileri ilerleyen dönemde sezonluk olarak da yeni ürünlerin ekleneceği müjdesini verdi.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..