26 Ağustos 2016 Cuma

Çiçek Sepeti Her Hafta Sürpriz Hediyeler Dağıtıyor

kampanya

Online çiçek alışverişinin en güvenilir adresi Çiçek Sepeti, her hafta bir yarışma yaparak takipçilerine çok özel hediyeler kazanma şansı sunuyor!
Eğer daha önce online çiçek siparişi verdiyseniz ya da vermeyi düşündüyseniz, Çiçek Sepeti’ni de mutlaka ziyaret etmişsinizdir. Özel gün ve durumlar için ideal çok sayıda kaliteli çiçek ve aranjmanlara ek olarak lezzetli yiyecek sepetleri ve sevimli hediyeler de bulabileceğiniz site, sevdiklerinizi şımartmak istiyorsanız iki kere düşünmeden güvenebileceğiniz bir yer. Kaliteli ürünleri ve avantajlı kampanyaları ayrı bir yazıya konu olabilecek olan Çiçek Sepeti, bunların yanı sıra yeni başlattığı bir uygulama ile de her hafta Facebook üzerinden eğlenceli bir yarışma yaparak takipçilerine sürpriz hediyeler dağıtıyor. Ben de bugün size bu keyifli yarışmadan biraz bahsedeceğim.

Çarşamba günleri yapılan yarışmada Çiçek Sepeti, takipçilerine bir soru soruyor. Daha sonra da yorumlarda verilen cevaplar arasından en güzeli seçiliyor ve –beklenen an!- popüler cevabın sahibi özel bir ödül kazanıyor. Benim bu zamana kadar verilen ödüller arasında dikkatimi çekenler lisyantus aranjmanı ve phalaenopsis orkideydi:

brands



“Sevdiğinize nasıl hitap edersiniz?” ya da “Nasıl evlenme teklifi aldınız?” gibi sorulara ve tahmin edebileceğiniz üzere oldukça ilginç ve eğlenceli cevaplara sahne olan yarışma, genelde yeni bir günün ilk saatlerinde başlıyor ve 17.00’da sona eriyor.
Eğer siz de denemek isterseniz duyurular için Çiçek Sepeti’nin Facebook, Instagram ve Twitter kanallarını takip edebilirsiniz.
Çiçek Sepeti yarışma sayfaları:


3 yorum:

  1. Güzel olmuş açıkçası, çok hoş buketler,sepetler görüyordum sayfada :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler bu güzel paylaşım için. Bu keyifli yarışmaya herkes katılmalı o zaman :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir yarışma olmuş, bu siteden severek alışveriş yapıyorum :))

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..