20 Aralık 2016 Salı

Şile yolunda kahvaltı - Vlog: Pazar Kahvaltısı

Geçtiğimiz haftalarda güzel bir pazar günü düştük yollara. ''Şile yolunda güzel kahvaltı mekanları var'' önerisine uyup atladık arabaya! Karşıya geçtiğimizde yeğenlerimi de alınca 4 çocukla Şile'ye (hem de bilmediği bir yere) kahvaltıya giden çılgınlar olduk!!!

4 çocukla kahvaltı

Berke'nin kahvaltısını evde yedirip yola çıktık. Yolumuz uzun... Üstelik gideceğimiz yeri de bilmiyoruz :) Şile yolu üzerinde ilerlerken karnımız epey acıkmıştı. Hemen google hocadan araştırma yaptım. Şile yolunda en güzel kahvaltı mekanları sorumun cevabında Mola Kahvaltı pek çok sitede karşıma çıktı. Yandex uygulamasına yazınca birkaç km sonra solda olduğunu görünce derin bir oh çektik. Çünkü çooook acıkmıştık. Bu 4 çocuklu pazar kahvaltımızın videosu youtube kanalımda yayında: youtube: bademlebuduk Yazının altına da ekliyorum. 
mola kahvaltı

Sıra sıra bir sürü mekan bulunuyor Mola Kahvaltı'nın çevresinde. Biz Mola'ya giriş yaptık. Sobanın yanında güzel bir masa da bulunca siparişleri verdik. Muhlama, serpme kahvaltı, kızartma tabağı, sucuklu yumurta, patatesli - ıspanaklı gözleme söyledik...
mola kahvaltı şile

Siparişler gelene kadar Ali Berke ile oynadık bol bol. Sobada ısıttığımız dilim ekmeklerle kahvaltı daha da lezzetli oldu. Siparişlerimizin her biri ayrı lezzetli idi. 



Mekan güzel, çalışanlar sıcak, servis hızlı, fiyatlar uygun... Şile tarafına giderseniz uğramanızı öneririm...









4 yorum:

  1. Afiyet olsun, ne şahane bir doğa...

    YanıtlaSil
  2. şile yolu çok güzeldir mangal mekanları da var güzel Elifcim..

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..