10 Aralık 2013 Salı

Çocuklar için yeni yıl hediyesi düşünürken / Işıklı Şehir Evi

Yılbaşı ve doğum günü hediyesi birlikte olarak Badem'e bir oyun evi almak istiyorum. Birkaç fikir var aklımda. Mesela İmaginarium da büyük ahşap oyun evi, Mothercare 3 katlı oyun evi, Barbie evi seçenekler arasında
Bugün mail kutuma gelen “Işıklı Şehir Evi” de güzel gözüküyor siz ne dersiniz?
adore oyuncak


Birbirinden sevimli hayvanlardan oluşan Sylvanian Families, yeni yıla Işıklı Şehir Evi’nde giriyor. Sylvanian ailesinin sevilen üyeleri için özel tasarlanan bu ev, rengarenk ve ışıklı yapısıyla doğayı ve hayvanları seven küçük yaştaki çocuklara harika bir yeni yıl armağanı olacağa benziyor.
ışıklı şehir evi

Sylvanian ailesinin sevimli üyeleri için özel üretilen Işıklı Şehir Evi, renkli odaları, kırmızı çatısı, merdiveni ve yemyeşil bahçesi ile çocuklara yepyeni ve eğlenceli bir dünya sunuyor. En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş mobilya ve aksesuarlarıyla bu özel Işıklı Şehir Evi, geniş Sylvanian ailesi için mükemmel bir yuva niteliğinde. Akşam olduğunda ışıklarını yakabileceğiniz bu gösterişli ev, oyun deneyimiyle çocuğunuzun yılbaşı gecesine ve şık görüntüsüyle de evinizin ışıltılı atmosferine renk katacak.

Adore Oyuncak tarafından satışa sunulan Işıklı Şehir Evi, 5 odadan oluşuyor. Yatak odaları ve oturma odalarının yanında, Sylvanian ailesinin bir arada toplanacağı bir yemek takımı da ev ile beraber geliyor. Çocukların dünyasına yeni bir renk katacak olan Işıklı Şehir Evi, yeni yıla girerken çocuklar için eğlence vadediyor. 
Ürün, Adoreoyuncak.com’da 199.90 TL fiyat etiketiyle satışa sunulmuş.

1 yorum:

  1. Allaaaaam ölcem güzelliğe bak, cocuk olasım ya da cocuk yapasım geliyor benim böyle paylaşımlar gördükçe :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..